sâmbătă, 16 martie 2013

Surpriza pentru mama

   
     Imi place sa fiu creativa. Daca imaginatia este limita, practic nu exista limite. Poti face orice doresti, poti sa iti transpui sufletul in orice lucru, oricat de mic si de neinsemnat ar parea. Probabil ca daca as fi si putin mai indemanatica, as reusi si eu sa folosesc o masina de cusut si as reusi sa creez lucruri minunate, imbunatindu-mi stilul vestimentar sau surpinzandu-mi placut prietenele cu lucrusoare facute de mine.
   Dar.. poate ar fi mai bine sa las masina de cusut pe mainile altcuiva. Cineva care se pricepe, cineva la fel de creativ dar mult mai indemanatic in comparatie cu mine, cineva ca.. mama. Da, chiar asa! I-as cumpara mamei o masina de cusut Singer 155 Anniversary de ziua ei. Am ales aceasta masina pentru ca este accesibila ca pret si pare usor de folosit chiar si pentru cele mai neindemanatice persoane. Mai sunt cateva luni si - daca ma gandesc mai bine - chiar este o idee extraordinara. Cu siguranta voi gasi acest model intr-un magazin de electrocasnice, eventual si la un pret foarte avantajos. Nu poate sa coste atat de mult, iar bucuria care i-ar lumina chipul ar fi o rasplata pe masura.
  As asambla masina de cusut pe masa pe care mama obisnuieste sa lucreze acasa proiectele pentru care nu mai are timp la serviciu. Munceste atat de mult si uneori ma ingrijoreaza. Sunt sigura ca cu ajutorul acestei masini si-ar dezvolta o pasiune care ar reusi sa o mai distraga de la problemele cotidiene, dar nu atat de mult incat sa nu isi termine treaba. In orice caz sunt sigura ca noua pasiune i-ar desena un zambet. As aseza pe birou si o orhidee, floarea exotica si misterioasa de care s-a indragostit atunci cand i-a daruit-o tata la prima lor intalnire. As face din biroul sobru plin de teancuri de hartii un colt placut in care ea s-ar putea relaxa oricand.
    Ma incanta gandul ca mama ar reusi sa dea viata cu ajutorul masinii de cusut tuturor viselor ei. Si-ar transpune toate emotiile folosind o masina de cusut si cateva bucati de material. Ar face din creatie rodul muncii ei, un rod al tuturor framantarilor si dorintelor cele mai ascunse.
   Sunt fericita ca am reusit sa gasesc o idee de cadou originala, potrivita si perfecta pentru ea. Cred ca sa fac un spatiu care sa o reprezinte, in care sa se regaseasca si sa se poata relaxa oricand doreste este un plan genial. Masina de cusut este "pionul principal" si sunt sigura ca o sa reusesc sa o cumpar profitand de promotiile electrocasnice de pe un magazin online specializat.
    Sa faci o surpriza cuiva drag merita toate eforturile, iar zambetul de pe chipul lui/ei este cea mai frumoasa rasplata.

     
      Articol scris pentru Super Blog Spring 2013-proba 6     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..