marți, 19 martie 2013

Femei cu Farmec


     Hmm.. priveste putin in jurul tau, si o sa descoperi acele fiinte minunate numite simplu femei. Toate au farmecul lor.
     Blonde, brunete, roscate, satene.. chiar nu conteaza. Tu doar descopera frumosul in zambetele lor. Admira-le trupul gingas sau putin mai plinut, atitudinea si felul lor de a fi. Sunt atat de diferite, dar toate sunt frumoase in felul lor. Se deosebesc una de alta intr-un mod care te incita, iti doresti sa le descoperi fiecare gand si sa le diseci fiecare traire. Te surprinzi uneori privindu-le curios, intrebandu-te ce amprente poarta in suflet, ce gand le ingheata pe buze, dar rareori primesti un raspuns. Intrebarile tale capata o tenta retorica, dilema incepe sa aibe proportii existentiale.
     Inca te mai intrebi ce le face atat de speciale, nu-i asa? Inca te mai intrebi care sunt femeile care au Farmec?
     Te surprinzi uneori intorcandu-ti capul pe strada dupa o femeie care ti-a atras atentia. Te tulbura si nici macar nu intelegi de ce. Un zambet timid ii lumineaza tot chipul iar ea paseste plina de incredere, sigura pe propria persoana. Exact! O femeie cu farmec trebuie in primul rand sa aiba incredere in ea. Ii analizezi trupul si iti spui ca este o femeie frumoasa, si iti doresti ca ea sa stie asta.. Ai vazut atat de multe femei pe care nesiguranta si neincrederea le uratesc, si pentru cateva clipe iti doresti ca ea sa nu fie ca toate celelalte.. dar nu este! Tot nu intelegi? Toate au farmec, dar el este de fiecare data altul. Trebuie doar sa cauti frumosul din sufletul lor.
     O femeie cu farmec este frumoasa si atunci cand se trezeste, ciufulita si uneori cu cearcane adanci. O femeie cu farmec are grija de trupul ei, imbracandu-l in arome dulci si seducatoare. Nu uita niciodata sa se simta bine in propria piele, nu uita sa aiba incredere in ea sau sa zambeasca. O femeie cu farmec este frumoasa si atunci cand plange. Este o romanca cu farmec si este constienta de propria valoare, nu se lasa calcata in picioare si isi sustine mereu punctul de vedere intr-un mod elegant, transmitand emotii care iti fac sufletul sa vibreze de incantare si admiratie.
     Toate sunt speciale in felul lor, dar femeile cu farmec iti raman in minte mult timp, incremenite intr-un gand fara culoare. Sunt acele femei pe care le admiri de la distanta, sunt acelea care iti trezesc dorinta de a le cunoaste. Sunt femeile care nu uita sa fie ele, indiferent de situatie. Sunt cele pe care le intalnesti pe strada, la munca, acasa, oriunde.. sunt femeile din jurul nostru si merita tot respectul nostru.

       Articol scris pentru Super Blog Spring 2013-proba 8.

4 comentarii:

  1. Sunt de acord, frumuseţea vine din interior! Produsele cosmetice, folosite cu fineţe, îţi pot accentua frumuseţea, dar e esenţial să ştim să le folosim cu moderaţie şi să le alegem bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit cu atata drag si rabdare!Am savurat fiecare cuvant de parca m-as fi regasit in fiecare :)

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..