duminică, 3 noiembrie 2013

Problema rezolvata: acneea


    Dana era - cu cateva exceptii - cea mai frumoasa colega a mea. O sa intelegeti de ce spun "cu cateva exceptii".
    Avea parul auriu si ireal de moale, firele insusindu-si parca ceva din supletea si delicatetea matasii. Ochii ii erau albastrii ca seninul cerului, zambetul avea conturul perfect si corpul era frumos modelat, tonifiat si radiind de tinerete. Un singur defect avea Dana: tenul ii era brazdat de punctulete rosii, semne distinctive ale acneei. Problema tenului o facuse sa devina retrasa, nu prea mai vorbea cu ceilalti colegi si se izolase, ignorandu-si calitatile care o puteau scoate din anonimat si faceau fetele sa o invidieze deseori.
     Intr-o zi, Dana a venit la scoala machiata. Toti am ramas placut surprinsi. Datorita straturilor de fond de ten, tenul ei parea impecabil dar efectul obtinut era fals si unii chiar erau convinsi ca este de scurta durata. Au avut dreptate, acneea isi facu aparitia triumfator inca din a doua pauza si Dana fugi speriata in baie, luand cu ea si tubul cu fond de ten si pudra mata.
     Danei ii era teama sa nu piarda Balul de absolvire si a cerut tuturor colegelor un sfat. I-am spus ca nu am avut niciodata probleme cu acneea si cosurile, dar stiu ca verisoara mea a folosit Gerovital Plant Stop Acnee si problema a disparut ca prin minune. Au mai fost cateva colege care i-au recomandat aceasta gama.


    Fluidul antiseptic purificator si gelul spumant antimicrobian urmau sa ii curete tenul dragei noastre colege, iar apoi ea trebuia sa aplice crema sebo-reglatoare-purificatoare care ii regla secretiile de sebum ale tenului problematic. Crema ultra-activa era cea care garanta ca cosurile nu vor mai aparea prea curand pe tenul frumoasei Dana: bogata in substante naturale si atat de folositoare, ea matifia tenul si il "hranea" cu multe substante necesare, pentru ca pe un ten hidratat si bine ingrijit cosurile nu apar niciodata. Iar daca vreodata un cos ar fi indraznit sa apara pe chipul ei perfect, ea nu trebuia decat sa "il tachineze" cu batonul purificator si el disparea ca prin minune.
     Dana a alergat la farmacie si si-a achizitionat produsele romanesti Farmec atat de necesare. Ele aveau un design vesel, intr-un verde pastelat, iar Dana le-a indragit imediat. In cateva zile problema ei a fost rezolvata iar ea a capatat mai multa incredere in propria persoana.
    Dana nu a mai ratat Balul, ba chiar a si iesit miss. Baietii roiau in jurul ei si toti erau convinsi ca ea este din cele mai frumoase femei pe care le-au vazut vreodata.
    Daca aveti cosuri, nu le ascundeti sub straturi de fond de ten! Tratati-le! Sub fondul de ten pielea respira greu si ele se pot infecta. Nu va asteptati ca ele sa dispara ca prin minune!
    Consider ca parul, unghiile si tenul sunt cartea de vizita a oricarei femei.

    Articol scris pentru SuperBlog 2013-proba 15


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..