luni, 22 aprilie 2013

Reguli - mic ghid pentru supravietuire


    1. Lucrurile nu o sa iasa niciodata dupa planul tau. Cum mi-a spus odata un prieten, poti obtine ceea ce vrei.. dar niciodata nu o sa fie 100% asa cum ai planuit. Nu te poti astepta ca totul sa iasa asa cum vrei tu. Viseaza, dar sa fii constient ca visezi! 
    2. Poate nu reusesti sa iubesti oamenii care te iubesc la randul lor, dar macar respecta-i! Aminteste-ti cat este de greu sa tii la cineva, sa iti recunosti sentimentele.. nu le da sperante, nu ii amagi ca poti deveni tot ceea ce isi doresc cand deja esti acel cineva, doar respecta si admira-le curajul. Tu ai iubi pe cineva ca tine?..
    3. Fugi de langa orice te face sa suferi, indiferent daca este o situatie sau o persoana. Nu este un gest las, asta o fac doar oamenii curajosi. Putini sunt capabili sa plece la timp, multi se chinuie sa scrie continuarea unor povesti care nu mai exista.
    4. Vei sti ca nu mai este dragoste atunci cand vei ajunge sa iubesti mai mult amintirile decat persoana care iti este alaturi. Daca suferi, reciteste pasul 4.
    5. Daca esti un visator (ca mine) risti ca povestile sa fie doar in capul tau. 
    6. Oamenii te pot ajuta cu sfaturi, dar deciziile trebuie sa le iei tu, chiar daca nu stii ce vrei.
    7. "Iubirea nu se cumpara, dar se plateste scump". Tine minte asta!!
    8. Nimeni nu apartine nimanui. Ca sa nu suferi niciodata, nu trai niciodata cu iluzia ca apartii cuiva.
    9. Intr-o zi toate vor fi amintiri. Traieste asa cum vrei, asa cum simti. Regulile sunt doar in mintea ta. Nu putem trai altfel decat gresind.
   10. Sa nu iti fie niciodata rusine sa fii tu. Cine nu te accepta asa cum esti nu te merita. Si doar oamenii care te merita iti vor ramane alaturi.

   
     Mesaj pentru anonimul care crede ca le stie pe toate: De ce crezi ca ar fi trebuit sa nu incerc atat de mult sa reneg sentimentele pentru Copil? Tu chiar crezi ca as fi avut vreo sansa? Si de ce esti asa sigur ca ceea ce mi-ai spus in primul comentariu este adevarat?

     Anemona.

4 comentarii:

  1. Ai dreptate.Dar de ce să nu gândim pozitiv?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate voi.. eu pozitiva, haha.. suna a misiune imposibila:D

      Ștergere
  2. Ce mult mi-a placut aceasta postare, sper sa retin ceea ce ai scris pentru ca mi-ai reamintit lucruri pretioase si m-ai invatat lucruri pretioase . O sa pastrez link-ul acestei postari si cuvintele in suflet.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..