luni, 26 noiembrie 2012

Mi-ar placea sa nu mai scriu despre el..


    Mi-ar placea sa nu mai scriu despre el. Cuvintele sunt mult prea putine pentru a descrie exact ce simt, ce efect are asupra mea. Si atunci unde mai e rostul?.. Tot ce scriu nici macar nu se compara cu realitatea. Arta mea devine brusc banala. Nu vreau sa fac literatura din sentimentele astea.. si atunci?!

     O sa incep sa pictez. O sa iau o bucata de carbune si o sa desenez conturul chipului baiatului pe care il stiu mult prea bine. Nu voi avea nici o problema cu asta. Dar ce o sa fac atunci cand o sa vreau sa umplu desenul cu o realista culoare? Unde voi gasi nuanta aceea ireala a ochilor lui? Nici nu cred ca oamenii au reusit sa conserve o astfel de nuanta intr-un banal tub de culoare.. E o idee aiurea. Mai bine renunt.

      O sa incerc sa compun un cantec. O sa imi iau chitara si o sa cant singura melodie pe care o stiu, o sa ii ciupesc toate corzile pana cand voi fi aproape sa le rup, o sa invat acorduri.. dar ce o sa fac cand o sa observ ca orice ritm nu se potriveste deloc cu bataile inimii atunci cand il vad? O sa imi dau seama ca totul e in zadar, va spun eu! Si atunci.. atunci voi renunta.

     O sa incerc sa ii modelez trupul dintr-o bucata de lut. Dar va putea vreodata lutul sa capete caldura trupului lui, sau va fi doar un obiect rece.. ? Oh, eu nu am nevoie de un obiect, am nevoie de el.. mai bine renunt.

     Toate ideile imi alearga prin minte si nu mai stiu ce sa cred. Ma pricep doar la scris, si acum nici asta nu imi mai iese. Unde gresesc? De ce nu pot sa fac literatura din sentimentele astea, dar cu toate astea ma incapatanez sa scriu.. ?

   Anemona.

16 comentarii:

  1. Poti face arta din sentimente, draga mea. Deschide-ti sufletul si mintea. Ai incredere in tine, in sentimentele tale, in tot. Lasa-ti mintea sa creeze, lasa-ti mana sa manuiasca carbunele pe foaia alba. Lasa-ti degetele sa ciupeasca corzile tari ale chitarii. Lasa totul sa se intample. Si nu renunta!>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu renunt.. doar ca totul ceea ce vad parca ma descurajeaza.. sunt prea putine cuvinte..

      Ștergere
  2. E atat de greu cand lucrurile pe care ni le dorim sunt intangibile,impalpabile,atat de departe de noi.Cred ca trebuie sa ne obisnuim sa fim fara ceea ce ne este absolut necesar.E posibil sa reusim,dar e posibil sa ne pierdem pe noi in aceasta incercare.
    Te pup dulce,o zi superba!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate.. poate chiar merita sa ne asumam niste riscuri..
      O zi cat mai buna si tie :*

      Ștergere
  3. Eu cred ca ceea ce scrii tu este cu adevarat frumos . La capitolul dragoste este greu pentru oricine , probabil iti doresti sa il descrii pe el asa cum e in sufletul tau dar asta nu e posibil . Cred ca sufletul este micutul loc in care ne tinem secretele , si e facut in asa fel incat sa ne bucuram doar noi de ceea ce stim . Vezi , imi e greu sa scriu acum ceea ce gandesc defapt pentru ca nu stiu , nu stiu de ce . Cuvintele niciodata nu o sa fie de ajuns cand o sa vorbim despre dragoste sau suflet , dragostea e infinita insa cuvintele nu..Oricum , noi cititorii tai , cel putin eu , simtitm ceea ce vrei tu sa transmiti , probabil ca tie ti se pare ca nu e bine fiindca ceea ce simti tu e uriasi pe langa ceea ce gustam noi din sentimentele tale .:d
    Nu stiu cat de bine m-am exprimat , sper ca ai inteles :-? :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles >:D<.. imi place comparatia dintre infinitatea dragostei si limitarea cuvintelor.. sa ai o zi perfecta >:D<

      Ștergere
  4. Eu cred că cel mai bine e să scri.Să scri iar şi iar,pentru că poţi să cuprinzi tot ce simţi,în viaţă nu există ,,nu pot" ci numai ,,nu vreau".Mi-au plăcut foarte mult şi comparaţiile pe care le-ai făcut,descrierea minunată şi să şti că ideile tale sunt fascinante.Sincer,eu cred,ca şi tine,că cel mai bine te pricepi la scris,deşi nu îţi cunosc celelalte laturi artistice,dar sunt convinsă,şi parcă simt că tu eşti o magiciană a literelor şi a cuvintelor aşezate pe o hârtie,fie ea şi virtuală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult :D.. o magiciana.. hihi.. ce dragut suna >:D<

      Ștergere
  5. E doar parerea ta ca nu faci literatura din ceea ce simti :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si daca asta nu este literatura... atunci ce este? Foarte frumos scris.
    P.S. Am preluat si eu articolul pe unul dintre bloguri, sper ca nu te superi. Am mentionat sursa la sfarsit. Daca e vreo problema, spune-mi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce este..
      Nu e nici o problema, eu doar ma bucur ca ti-a placut >:D< te mai astept pe aici

      Ștergere
  7. Tot ce ai scris este arta !
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da..dar daca arta nu este perfecta.. care mai e rostul?

      Ștergere
    2. Baii, nobody's perfect. Nu asta e rostul. Gandeste-te la asta!

      Ștergere
    3. Hmm.. mereu am vrut sa fiu perfecta..cred..

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..