marți, 6 noiembrie 2012

Tutorial- 4 pasi pentru a alege accesoriile potrivite

 
    Bijuteriile pot fi acel ceva care ne poate ajuta sa transformam o tinuta aparent banala in una extraordinara, care ne pot da un aer sofisticat sau clasic, care ne fac sa iesim mereu din anonimat si sa lasam o impresie buna .. desigur, asta se intampla doar pentru persoanele care stiu sa le aleaga pe cele potrivite. 
    Consider ca este absolut necesar un mic tutorial pentru a sti cum sa alegi bijuteriile potrivite in functie de ocazie, de ce o sa porti si de starea ta de spirit. Urmeaza urmatorii 5 pasi si poti fi sigura ca nu vei da niciodata gres cand vine vorba de alegerea cu gust a bijuteriilor!

   
   1. Nu intodeauna mai mult este si mai bun
   Daca avem multe bijuterii dragute, vor exista momente cand probabil o sa ne vina "geniala" idee sa le purtam pe toate in acelasi timp (stiu ca acum cativa ani a fost si o moda cu asa ceva.. cam hilar dupa umila mea parere).
    Nu spun ca nu este bine sa ai multe bijurerii, dar nu trebuie sa le porti in acelasi timp! Un simplu colier, o pereche de cercei, o bratara si un inel sunt suficiente. Mai bine surprinzi placut de fiecare data cand te intalnesti cu cineva decat sa ii lasi proasta parere ca te-ai imbracat cu ce ai gasit la indemana si accesoriile au fost alese la intamplare.
   
    2. Uneori asortam, alteori contrastele sunt o alegere mult mai inspirata!
    La o rochie neagra ar merge de exemplu un colier de perle, dar la o rochie albastra ar fi de preferat sa purtam un colier albastru.
    Cum iti dai seama ce bijuterie se potriveste? Simplu!
    Daca iti doresti un contrast, ai grija sa fie ceva clasic ca rosu si negru, alb si negru, argintiu si roz pal, etc. Contrastul nu trebuie sa fie foarte evident, o bijuterie trebuie sa completeze o tinuta. Nu alege culori ca albastru si rosu, verde si albastru, etc.
      Poti incerca sa alegi si bijuterii asortate, de exemplu la o rochita albastra un colier albastru marin. Alegand bijuteriile asortate cu tinuta ta poti merge la sigur, si nu vei da gres!

     3. Ai grija cum porti bijuteriile in functie de tinuta ta!
    Daca vei purta o rochie foarte stralucitoare, plina de paiete si extravaganta, ai grija ca bijuteriile pe care le vei purta sa fie cat mai simple. Nu ar avea rost sa incarci tinuta facand o alegere total neinspirata.
     Tine minte: uneori bijuteriile simple pot creea acel efect absolut spectaculos, rafinat!

     4. Ai grija ce fel de bijuterii iti cumperi
     Nu spun ca ar trebui sa investim o avere pe bijuterii, dar este destul de important ca accesoriile noastre sa arate bine si sa incante privirea oricui. Ai grija ca raportul calitate-pret sa fie unul bun, si mare atentie de unde iti cumperi bijuteriile (poti sa cumperi de la un magazin care se afla chiar in orasul tau sau - de ce nu - iti poti comanda de pe internet, dar ai grija ca site-ul sa fie unul serios cum este de exemplu LuxuryGifts pentru ca nu vrei sa te trezesti ca ai platit pentru ceva si cand primesti coletul si il deschizi esti total dezamagita de continutul lui).

      Urmeaza pasii de mai sus si poti fi sigura ca alegerea ta va fi una inspirata si nu vei da niciodata gres cand vine vorba de o prima impresie, o intalnire de afaceri sau o sesiune de cumparaturi cu cea mai buna prietena!

   Articol scris pentru SuperBlog 2012-proba 17

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..