miercuri, 28 noiembrie 2012

Un magazin mai..altfel

    Bine ati venit! Va invitam sa intrati in al nostru magazin online cu doar cateva click-uri si sufletul deschis. Va promitem ca este cel mai neobisnuit magazin online pe care l-ati vazut vreodata, dar suntem siguri ca serviciile pe care le ofera va vor desena o multime de zambete..
     In acest magazin aveti posibilitatea sa cereti tot ce doriti dumneavoastra. Va faceti o lista si noi incercam sa facem rost de tot ceea ce vreti. Va este dor de ciocolata pe care o mancati in copilarie, dar nu reusiti sa gasiti nicaieri? Colectionati vederi sau timbre? Aveti un parfum preferat care nu se mai fabrica si va doriti sa mai cumparati macar cateva sticlute? Noi putem obtine tot ceea ce ne cereti dumneavoastra! 
     Completati o "lista a dorintelor" iar noi va vom contacta de fiecare data cand gasim unul din produsele cerute. Va putem contacta printr-un mesaj direct pe telefonul mobil sau prin e-mail, dumneavoastra alegeti! Vom incerca sa gasim produsele la preturi cat mai convenabile si atractive, dar vom fi atenti si la starea si calitatea lor.
      Puteti fi siguri ca utilizand magazinul nostru online aveti parte de cele mai bune servicii. Noi va respectam dorintele si incercam sa le facem posibile! Tot ceea ce vrem este sa va desenam un zambet!

 Articol scris pentru SuperBlog2012-proba28

8 comentarii:

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..