joi, 22 noiembrie 2012

Si daca as fi o.. masina?


    Mi-as dori sa fiu o masina. Mi-ar placea sa fiu masina ta. Dumnezeule, cat mi-ar placea chestia asta!
    Cu siguranta as vrea sa fiu o masina Toyota. Mereu m-a fascinat aceasta marca, imi inspira incredere si masinile create de ei au un design foarte dragut.Si sunt sigura ca m-ai prefera pe mine in locul masinii aceleia vechi si care abia porneste pe care o conduci acum, nu?.. Adica.. hai sa fim seriosi!
    Cred ca as vrea sa fiu o Toyota Hilux. Stii de ce am ales acest model? Pai hai sa iti explic.. Toyota Hilux e genul de masina poate face fata conditiilor din cele mai aspre medii de pe glob, iar eu chiar as avea nevoie de abilitatea asta! Iti amintesti cand ne certam, si tu mereu iti luai masinuta ta veche si dadeai o fuga pana la munte? Mereu incercai sa ma uiti, dar mereu sfarseai prin a ma suna si eu veneam la tine si impacarea era atat de dulce.. cat ne iubeam! Daca as fi o masina, m-as asigura ca esti in siguranta chiar si cand esti mult prea nervos ca sa fii foarte atent la drum (cele 8 airbeguri si motorul silentios si sigur ar fi de un real ajutor).
     As fi gata sa fac fata oricaror conditii, fie ca tu ai chef sa mergi pe munte, sa strabati un teren nisipos sau drumurile mult prea denivelate din tara noastra.. iti imaginezi prin cate aventuri am trece?.. Doar eu si cu tine.. doar tu si masina ta!
     Probabil nu ai crede niciodata ca sunt o masina banala, chiar daca in intreaga lume s-au vandut din 1698 peste 13 milioane de unitati Toyota Hilux.. tu ai fi foarte mandru ca sunt o masina cunoscuta si ai lua aceste cifre drept o garantie a faptului ca sunt o masina buna, cu un design dragut si multi oameni ma plac si ma folosesc. Eu as fi masina ta si tu ai fi singurul caruia ii apartin. Am merge impreuna peste tot, oriunde si oricand. Cat imi place cum suna ideea asta!

     Dar.. spune-mi.. ti-ar placea sa fiu masina ta? Eu as da totul pentru asta, ar fi o ocazie sa iti fiu aproape fara sa te sufoc, sa te stresez, sa te supar.. Si probabil am fi prieteni buni. Si as avea tot timpul la dispozitie sa te iubesc!

   Articol scris pentru SuperBlog2012-proba 24

4 comentarii:

  1. Vaiiii ! Nu am cuvinte sa-ti spun cat de mult mi-a placut postarea ta.

    Mi-as dori sa fiu o masina. Mi-ar placea sa fiu masina ta. Dumnezeule, cat mi-ar placea chestia asta! 8->

    Cred ca niciodata nu mi-am pus intrebarea asta..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D ar fi o cale de a ne apropia de cine vrem..dar e imposibil sa te aproprii in felul asta

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..