vineri, 9 noiembrie 2012

Ai plans vreodata prin cuvinte?


    Ai plans vreodata prin cuvinte?..

    Eu da. Poate asta fac si acum. Sufar.
    Am citit undeva ca nimic in viata nu te poate face mai nefericit, decat sa gasesti tot ceea ce iti doresti, dar acel ceva sa nu poata fi al tau. Acum testez asta. Nu stiu daca sunt sau nu fericita, dar ma simt alta persoana atunci cand zambesc, o persoana falsa si cu un zambet care nu e zambetul meu.
     Dar cum as putea fi fericita cand il vad zilnic? Cand ii vad zilnic pe toti, si stiu ce parere au avut despre mine, si.. si.. la naiba!
     Mi-as dori sa renunt. Pur si simplu sa renunt si sa fug. Sa am alta scoala, alti colegi, alti prieteni, sa existe un alt el si poate un alt oras.. o alta viata. Dar dupa ma gandesc ca daca fug, ei castiga. Si orgoliul nu ma lasa sa permit asta. Si pana la urma.. doar lasii fug, iar eu nu am puterea necesara sa fac asta, ceea ce inseamna ca nici macar lasa nu sunt. Dar atunci cum sunt?
     
  Anemona?

6 comentarii:

  1. Simplu - esti tu! Oricum ai fi, sigur esti tu. Cel putin atata timp cat nu te ascunzi.
    Si da, a plans prin cuvinte. Blogul meu e plin de asta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. E singurul mod in care imi permit sa plang asa de des,prin cuvinte,intotdeauna o fac.Articolele mele sunt defapt un plans interior...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu m-am luptat candva cu fraza aia. Doare al dracu'. Iar tu... esti tu. Mie-mi pari o fata puternica, sau poate-i doar la suprafata?
    Oricum, niciodata sa nu oferi nimanui placerea de a te vedea la pamant. Pentru ca asta asteapta cu totii. Lasa parerile lor. Tu esti tu, tu stii cine esti, ei, nu. Nu ceda, fii tare si... lasa-i. Ai drumul tau. :-) Ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca sunt puternica.. habar nu am in ce sta puterea,sincer..
      Iar daca cineva se bucura cand ma vede ca numai rezist.. problema lui. Oameni bonlavi.

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..