vineri, 2 decembrie 2011

Prietene sau ... ?!


Pentru L.

Nu pot sa cred.A trecut o luna de cand mi-ai facut asta, dar eu tot refuz sa cred.
Erai prietena mea.Te stiam de 16 ani, vreiam sa fiu ca tine, ai fost prima persoana care m-a inteles,
credeam ca vom fi prietene pentru todeauna..dar ai stricat totul.
Da,e vina ta,si ma simt mult mai bine sa spun asta.Nu e doar vina ta,dar in mare parte e vina ta. Am avut incredere in tine,poate prea multa,dar daca nu poti avea incredere in prieteni,atunci in cine sa ai?! 
Puteai sa imi ceri orice si ti-as fi dat.Puteai sa imi spui orice si te-as fi crezut.Dar sunt momente cand chiar si eu imi dau seama ca este prea mult.
Am vrut sa cred ca sunt proasta.M-am prefacut ca nu vad unele lucruri doar pentru ca nu vreiam sa ma cert cu tine (evident,din cauza ta),pentru ca aveam nevoie de tine,de cineva care sa ma asculte,care sa ma inteleaga.Dar tu nu ma ascultai,tu doar te foloseai de mine si continuai sa ma crezi proasta chiar si in ultima clipa.
Nu am mai vorbit cu tine de pe 19 noiembrie,si parca mi-e dor.Nu ti-ai cerut scuze si parca asta ma doare cel mai tare.M-am plictisit sa sper,nu vreau sa mai astept ceva care nu se va intampla niciodata. Orgoliul te impiedica sa recunosti ca ai gresit, sa recunosti inseamna sa accepti si sunt sigura ca nu vrei asta.

Am crezut in tine.Am crezut in prietenia noastra.Da,sunt fraiera.Dar tu ce esti?

9 comentarii:

  1. Stii ...mie una mi se pare foarte profund ce ai scris aici ...as mui daca prietenele mele cele mai bune ar fi facut asa . si nu vreau sa crezi ceva gresit dar fata aia nu iti este prietena adevarata . stiu ce zic . >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru intelegere :* am realizat si eu ca prietenia noastra nu a fost atat de benefica cum o vedeam eu..vreau sa uit de ea dar nu reusesc

    RăspundețiȘtergere
  3. In ce stare m-ai bagat cu postarea asta... :(

    RăspundețiȘtergere
  4. @Soll Stiu cum e . adik pe jumate . dar probabil daca as pati asa cu prietenele mele cele mai bune as fi distrusa :( .Dar nu iti face griji :x sunt sigura ca pentru oricine e pus deoparte un prieten adevarat sau chiar mai multi >:D< da`mi add : ela_byutsa16 daca vrei . vreau sa iti arat ceva :D :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Offff,ma faci sa plang.E foarte dureros,incearca sa uiti.

    RăspundețiȘtergere
  6. @One part of PinkSky acum ti-am dat add :*
    Multumesc tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Prietenie adevarata nu exista .. exista am nevoie de tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga de tine, ma regasesc foarte mult in postarile tale, simt ca sunt scrise de mine.
    Esti adorabila si foarte profunda.
    As vrea sa iti spun ca fericirea e la capatul curcubeului, dar a mea e cam franta momentan...si am incetat sa`mi mai spun ca totul o sa fie bine..sunt oricum pesimismul in persoana.
    Imi place blogul tau foarte mult...chiar ma regasesc in fiecare cuvant si in fiecare rana...am avut si eu niste experiente neplacute cu prietenele..never going on that path again..prefer sa fiu singura. Nu exista prietene, exista prietenii bazate pe interes evident.
    Si cand incetezi sa le mai hranesti interesul, devii dispensabila.
    Mi s`a intamplat de 3 ori...uneori ma gandesc ca poate eu sunt aia defecta, am renuntat la multe pentru ideea de "prietenie".
    Capul sus, si sincer iti spun...incearca sa cunosti cat mai multi oameni. Nu stiu cati iti vor fi prieteni, dar cunostinte, amici, da, exista, colegi la fel.
    Incearca sa fii self reliant. Independenta.
    Te imbratisez cu drag si simt ca te cunosc de o viata.
    Ice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt pesimista (sau am fost, habar nu am.. sunt atat de vechi postarile astea). O sa incerc sa nu depind de nimeni, niciodata, dar parca mi-e imposibil momentan.. m-am obisnuit sa cer mereu sfaturi, sa depind de persoane care din pacate (sau nu) nu simt acelasi lucru pentru mine.
      Imi plac comentariile tale, si sper sa imi scuzi aluzia.. dar parca ne asemanam intr-un fel >:D<.

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..