vineri, 30 noiembrie 2012

Sfarsit de SuperBlog

 
    Si iata ca s-a incheiat si a cincea editie SuperBlog, concursul de blogging care sustine creativitatea, spiritul de echipa si blogurile romanesti. Au fost doua luni destul de obositoare, toate cele 30 de probe m-au solicitat la maxim (dar cu ocazia asta am descoperit ca pot scrie despre orice si ca imi plac provocarile). Din pacate nu am reusit sa imi termin cartea (dar sper ca in vacanta de iarna sa reusesc, abia astept sa incep sa lucrez la un nou proiect din luna ianuarie).
    Pentru mine SuperBlog2012 a insemnat ocazia de a imi demonstra ca pot face fata oricarei provocari din domeniul scrisului (si pana la proba contrarie voi sustine asta in continuare). Am fost surprinsa sa constat ca cel mai mic punctaj al meu a fost 55 la o proba de la editura Nemira, dar m-am ambitionat si am reusit sa iau la a doua proba propusa de ei peste 80 de puncte. Am avut si probe la care am luat punctajul maxim si acest fapt nu poate decat sa ma bucure.
    Cred ca proba mea preferata a fost cea in care trebuia sa scriem despre seductie. Am avut ocazia sa visez cu ochii deschisi si sa am parte de o intalnire (asta doar in mintea mea, bineinteles) cu unul din actorii mei preferati. Pot spune ca si celelalte probe au fost foarte interesante si mereu m-au surprins.
    Imi place ca SuperBlog este o competitie unica in tara noastra si ca promoveaza oamenii care scriu. Daca ar fi sa schimb ceva, probabil as schimba limita de varsta (inca sper sa nu fiu cea mai mica care a participat la aceasta competitie). Oricum, abia astept gala! Sper sa ma intalnesc cu cat mai multi bloggeri si sa facem trafic de.. idei.
   Sper ca nu am stresat prea multa lume cu postarile despre si pentru acest concurs, m-am straduit sa scriu si altceva atunci cand mi-a permis timpul..
   
   Mi-as dori ca un aranjament foarte dragut sa ajunga la RadioLynx pentru ca au facut in fiecare saptamana o emisiune dedicata acestei competitii si s-au implicat in mod activ in organizarea si buna functionare a probelor.


    Iar pentru voi indragitii mei cititori am pregatit imaginea urmatoare:


    P.S: Azi este o zi atat de frumoasa in orasul asta.. este plin de soare, culori si oameni care zambesc. Nu uitati sa va bucurati de ultima zi de toamna si nu in ultimul rand un calduros si sincer "La multi ani!" pentru toti cei care isi serbeaza azi ziua de nume.. Andrei si Andreea :)!

   SuperBlog2012-ultima proba

15 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu s-au jurizat inca toate probele, dar 'mnealui conduce detasat :D

      Ștergere
  2. Sperăm să te vedem câştigătoare!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu as putea sa scriu despre orice. Momentan sunt prizoniera fricii de cuvinte. Probabil nu-s suficient de sincera ori nu am suficienta incredere in mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e motivul pt. care obisnuiesc sa-mi sterg postarile. Blogul meu are in prezent...cam jumatate din tot ce am postat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa stergi nimic.. fiecare rand scris e o parte din tine >:D<

      Ștergere
    2. Da! Dar cum ramane cu ideile cu care nu mai esti de acord?! Suntem intr-o continua devenire. E posibil ca maine, ceea ce am scris azi...sa mi se para o nebunie!

      Ștergere
    3. Da..dar nebunia aia a ost candva o parte din tine..sa stergi e ca si cum ai nega-o..

      Ștergere
  5. Te felicit ca ai ajuns pana aici. E mare lucru! Ca vei castiga, ca nu vei castiga, asta conteaza mai putin. Important e efortul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari, mi e se pare o mare realizare faptul ca ai trecut prin cele 30 de probe. Chiar daca o sa castigi sau nu, partea buna e ca ai ramas cu niste postari de calitate si cu o incredere sporita in fortele proprii. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim frumos pentru participare si feedback! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aveti pentru ce, abia astept sa ne vedem la gala.. chiar sper sa pot ajunge >:D<

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..