duminică, 25 noiembrie 2012

1 an de "Doar niste ganduri"..


    Imi amintesc ca acum un an (fix pe 25 noiembrie 2011) mi-am facut curaj si am facut acest blog dupa ce vazusem blogul ei si cat de mult o ajuta comentariile voastre. Acum un an nu mai aveam nici un prieten (sau asa ma simteam), ma mutasem la un nou liceu unde nu cunosteam pe nimeni iar depresia incepea sa isi faca simtita prezenta. Acum un an chiar eram fraiera.. azi nu stiu ce sunt, dar stiu ca vreau sa devin Anemona.
 
    Cum mi-a influentat blogul viata?
    - aici mi-am cunoscut una din cele mai bune prietene, si poate singura persoana pe care am lasat-o sa ma vada dincolo de orice masca. Bianca mi-a demonstrat ca fiecare om are demonii lui, dar cei care invata sa ii accepte traiesc mai fericiti. Ea mi-a vazut toate mastile si nu s-a speriat, a stiut sa imi dea sfaturi atunci cand trebuie sau sa ma certe doar atunci cand era nevoie.. si mi-a aratat ca distanta poate solidifica o prietenie sincera. Nu am inteles niciodata de ce nu a fugit cand mi-a vazut sufletul in tot intunericul lui, dar nu e timp de intrebari retorice acum.. un simplu zambet si o imbratisare (momentan) virtuala e tot ce avem nevoie.
    - a inceput jocul meu cu si printre cuvinte.. nu stiam daca am talent (nici acum nu stiu), la inceput imi doream doar sa ma descarc.
    - am cunoscut oameni carora le plac cartile, bloggeri din orasul meu cu care chiar m-am intalnit
    - am participat la SuperBlog
    - in vara am inceput sa lucrez la un fel de roman (o incercare putin cam siropoasa, dar e un inceput bun)
    - am cunoscut persoane minunate:
            Diana. , care mereu m-a ajutat cu un sfat
            Denisa, care este mai noua pe blogul meu dar mi-a desenat de multe ori un zambet pe chip
            Denisa, o "atitudine".. o persoana care mereu m-a sfatuit si m-a ajutat
            Sweet Lemon, care m-a facut de multe ori sa zambesc
            Kiddo, in al carei blog ma regasesc deseori
            Alecsanda Alle, careia ii ador comentariile si ii trimit multi pupici virtuali
            Laura, o persoana inteligenta si cu capul pe umeri
            Sunshine, o copila pe care nu ai cum sa nu o indragesti
            Nesuferita' care ma face mereu sa zambesc prin comentariile ei dragute
            Tibi, caruia ar trebui sa ii multumesc ca a avut puterea sa ma ierte pentru toate fazele mele
            Ionut, care nu a putut sa imi ofere niciodata atat cat am cerut,dar a fost frumos cat a durat
            Raisa, o persoana minunata si genul de femeie care as vrea din tot sufletul sa devin
            Florentina Raita, o viitoare slabuta si o fata cu un suflet minunat
            Sophie, pe care sper sa o cunosc cat mai bine prin comentariile ei (pentru ca nu i-am gasit blogul)
            Ofiredeneinteles, o persoana care a reusit sa ma inteleaga
            B.D, care mereu m-a ajutat cu un sfat
            Si nu in ultimul rand lui Lexi si lui X. care m-au ajutat mereu cu un sfat, dar si Copilului care a stiut sa imi pastreze secretul si care sper din tot sufletul sa nu citeasca aceste randuri niciodata, si sa nu ii uit pe toti cei care m-au vizitat sau mi-au lasat cateodata un comentariu (sper din tot sufletul ca lista de mai sus sa fie completa, daca am uitat pe cineva imi cer iertare).
   
    Mi-as dori din tot sufletul sa va cunosc pe toti intr-o zi fata in fata, si nu doar prin intermediul unor comentarii (desi stiu ca e un vis imposibil). Mi-as dori sa fiti alaturi de mine si peste un an, dar nu stiu daca este posibil.. oricum, va multumesc tuturor si sper sa va transmit putin din bucuria pe care o simt in aceste momente.

    Pana atunci va invit sa impartim toti o prajitura virtuala, si sa zambim.. sa zambim pentru ca blogul asta nu este doar al meu, este al nostru, al tuturor celor care am investit bucati de suflet in postari sau comentarii..

  Doar niste ganduri: 34.695 afisari de pagina, 310 postari, 4215 comentarii, 161 abonati, un premiu MWB (Blog Power).. 1 an!
 

43 de comentarii:

  1. Da, imi amintesc foarte bine cand am inceput sa iti urmaresc blogul. Intram in fiecare zi sa vad ce-ai mai scris. La multi multi ani! si asa cum ti-am mai spus, sa nu renunti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru comentarii, si pentru ca inca mai esti pe blogul meu >:D<

      Ștergere
  2. Ma bucur draga mea ca ai reusit sa treci peste depresia de acum ceva timp si eu sunt la un nou liceu .. mi-a fost greu la inceput dar m-am acomodat repede.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm.. mai aflu si eu chestii noi :D nu am stiut ca am trecut prin situatii asemanatoare intr-un fel.. ma bucur ca te-ai acomodat >:D< :*

      Ștergere
  3. Awww,scumpa mea,sper să ai mult mai mulţi ani pe acest blog,şi mă bucur enorm că ai reuşit să treci peste depresia de acum un an.Îţi ţin pumnii în legătură cu anii ce vor urma,şi sper să ne auzim numai de bine mult timp de aici încolo.La mulţi ani ,,Doar nişte gânduri":x!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S:Scuză-mi repetarea inutilă a cuvântului ,,ani" în acest comentariu,dar am fost foarte emoţionată când mi-am citit numele în lista persoanelor de mai sus:D:),şi îţi mulţumesc din suflet pentru asta!Să şti că şi tu eşti o fiinţă cu suflet nobil,şi nu cred că ar trebui să fi rănită de unii oameni care nu te ştiu aprecia la adevărata ta valoare.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru comentariu atat de dragut >:D< ai reusit sa imi desenezi un zambet pe chip.
      Nu am pentru ce sa te scuz, nici eu nu sunt perfecta si nu multe sunt momentele cand ma exprim cum trebuie.. iti multumesc oricum ca imi esti inca alaturi!:*

      Ștergere
  4. Incredibil cat de multe ai realizat intr-un singur an. Felicitari si la multi, multi ani de blogging! ^^

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani si succes in continuare :) .

    RăspundețiȘtergere

  6. La multi ani:)Si la cati mai multi ani pe acest blog:)..Nu mi-ai gasit blogul,pentru ca am sters cu ceva timp in urma toate postarile mele(vreo 3-4),deoarece nu sunt o buna scriitoare,adica am o multime de idei in cap,dar cand sa le scriu sunt penibile...

    Ma bucur ca ai gasit prieteni noi si sper sa continui acest blog,pentru ca in unele postari ma regasesc si scri chiar foarte frumos:)

    Multumesc ca m-ai pus pe lista:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu zici niciodata ca ideile sunt penibile, fiecare scrie in stilul lui si sunt sigura ca te-as fi citit :( eu zic sa mai incerci..

      Multumesc pentru ca ma urmaresti si ma comentezi in continuare! :*

      Ștergere
    2. chiar m-am gandit la asta si o sa incerc...:*

      Ștergere
    3. Abia astept sa iti vad viitorul blog <3 hai, putin curaj!

      Ștergere
  7. M-ai facut sa plang. M-a emotionat foarte tare postarea ta. La multi ani, felicitari, si la cat mai multe ganduri si realizari. Ai fost tu, si noi te-am iubit asa cum ai fost si ai ramas. Vom fi mereu aproape de Anemona, de Sursadeamagire, de Sorina. Te pup si te imbratisez:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu asta a fost intentia mea, of :( ... multumesc mult pentru urari si pentru cuvintele frumoase >:D<:*

      Ștergere
    2. Ma bucur ca am plans:* au fost lacrimi de fericire:*

      Ștergere
    3. Ah..atunci e bine >:D< sper ca esti mai bine

      Ștergere
  8. Daca o sa scrii la fel de bine ca pana acum sigur o sa mai ai cititori si peste un an :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite pe cine am uitat.. :-s.. imi pare rau.. multumesc S.! :(

      Ștergere
  9. Felicitari si la cat mai multi ani! :*:*:*
    Credeam ca ai de mai mult timp blogul, scrii de parca ai fi facut-o dintotdeauna :D.
    Ma bucur ca te-am facut sa zambesti! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Waw , ma bucur enorm ca si eu fac parte din lista ta . Cand mi-am inceput aventura blogger ( luna iulie ) nu ma asteptam sa gasesc aici persoane minunate asa cum esti tu si multi altii . Nu credeam ca comentariile mele au o insemnatate pentru tine si nu am crezut ca iti sunt de ajutor , cu toate astea am continuat , si voi continua sa le dau in continuare pentru ca din putina mea experienta de viata incerc sa-ti spun ca e bine sa fii copil . Eu sunt mult mai mica ca tine cred si nu am suferit asa mult ca tine deci incerc cumva sa-ti mai iau din povara , nu stiu daca-mi iese dar totusi incerc .
    Si mie mi-ar place ca intr-o zi sa stam la un Nestea pentru ca nu beau cafea sau ness sau altceva , sa te ascult pentru ca esti una din persoanele de la care am ce invata .
    Stiu ca comentariul e lung dar m-a emotionat postul tau , sa stii ca ai talent la scris ! Mult ! M-am indragostit de blog-ul tau de la primele cuvinte si sper sa te citesc multi ani de acum in colo .
    La multi ani ! >;d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariul frumos si vorbele spuse din suflet >:D< .. comentariile mereu vor fi de ajutor, daca nu ma interesa parerea oamenilor nu mai scriam aici.. scriu pentru voi, dar si pentru mine <3

      Ștergere
  11. ce draguuut:X mersi iubita:d poti oricand sa vorbesti cu mine>:D<
    siiii la muuuulti aaani, si vizitatori si comentariii si cel mai important nu renunta la blog niciodata:D si nici la povestea vietii tale de aici de toate gandurile pe care le scrii zi de zi sa nu cumva sa le intrerupi:)

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani si din partea mea! Scuze pentru intarziere, am avut niste probleme. Nu trebuie sa te mai simti prost, ce a fost a fost si nici eu nu am fost vre-un sfant. Voi mai fi pe aici si la anul, daca iti vei mai dori. Numai sa imi dai si mie ceva de comentat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nici o problema, mi-am dat seama >:D<.. sper sa am postari destul de interesante care sa iti merite comentariile :D hihi

      Ștergere
    2. Ei, nici chiar asa! Nu trebuie sa scrii astfel incat sa imi meriti comentariile, ci doar sa scrii si eu sa inteleg :)

      Ștergere
  13. La mulți ani! Meriți asta pentru simplu fapt că te-ai schimbat, ai reușit să devii altcineva și anume o persoană mult mai puternică. Îți mulțumesc mult pentru faptul că am făcut parte din viața ta, ce-i drept, ceva mai absent, dar să știi că întotdeauna te-am citit, chiar și atunci când nu îți lăsam un comentariu. Voi fi aici în continuare pentru tine, meriți tot ce e mai bun!

    Încă odată, la mulți ani! >:D<

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..