miercuri, 22 august 2012

Scarba


   Azi mi-e scarba de mine si de tot ce tine de mine.
   Nu inteleg acest sentiment. Azi nu am simtit asta. Azi am fost trista, dar nu am simtit nimic. Azi am fost singura care a plans in hohote pentru ca s-a terminat cursul de engleza, si "profii" (de fapt niste studenti foarte amzanti si draguti, englezi) au plecat la Bucuresti pentru ca au avion maine. Azi am fost nebuna aia care i-a imbratisat pe toti, si am fost din nou fata care si-a mai facut noi amici (cu 3 dintre ei vorbesc zilnic, incep sa am prea multi prieteni si parca devine o problema). Si am fost si tipa aia care a facut pe fotograful la terasa, si a vorbit cu toata lumea. Eu nu eram asa.. chiar Zak (cel mai dragut prof din univers) m-a imbratisat. Si am reusit sa discut 5 minute (CINCI!!!) cu Flora, doar eu si ea, ceea ce e o performanta, pentru ca eu uram engleza..
    O sa imi fie dor. O sa imi fie dor de discutiile sadice cu St. (despre incercarile ei de sinucid, despre incercarea mea, despre droguri, bautura, tigari si baieti draguti), de drumul pana acolo (stau in celalalt capat al orasului dar a meritat fiecare drum dus-intors deseori facut pe jos),de glumele noastre si de scenetele amuzante, de tipul care m-a luat in brate rugandu-ma sa nu ma schimb pentru ca sunt frumoasa asa (si pe care l-am tratat cu raceala, indepartandu-l). O sa imi fie dor de toti.
  
    M-au schimbat. Simt ca oamenii aia au luat cu ei o parte din "vechea" eu, si mi-e sila de ce au lasat in urma. Asta simt azi, iar sila parca se amesteca cu o urma de neputinta pentru ca nu ne vom mai reuni niciodata in "vechea formula".
     Am scris mult. Sau poate prea putin. Chiar nu mai conteaza. Sunt singura acasa si am o senzatie foarte aiurea. Nu am putut lucra pentru carte mai mult de o jumatate de pagina.

    Azi mi-e sila si scarba de mine.De noua eu.
    De Anemona.

16 comentarii:

  1. Ești o femeie de mare valoare.
    Nu te lăsa condusă de val, fii tu cea care conduce.
    Nu uita, ești prețioasă așa cum ești!
    O seară plăcută draga mea! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi incerca sa nu uit, dar e greu sa nu te pierzi printre atat de multe detalii..
      multumesc,am avut >:D< si tu ai grija de tine

      Ștergere
  2. Trebuie sa accepti ceea ce esti pana la urma, sau poti sa te "cauti" in continuare pana o sa te gasesti asa cum iti place tie sa fii. Viata e o contiua schimbare, am invatat asta de curand. Modeleaza-te asa cum vrei tu fara sa tii cont de ceea ce vor altii sa vada. Cred ca asta e un stil de viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt doua variante,si parca se exclud una pe alta.De aici si confuzia mea.Multumesc mult pentru sfat >:D<

      Ștergere
  3. Nu trebuie sa te urasti, sa iti fie scarba de tine... Uneori schimbarile fac parte din viata, insa nimeni nu o sa te schimbe intr`adevar, daca tu nu vrei asta. Vei ramane mereu unica tu. Doar crede in tine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred .. dar cam degeaba :( si nici macar nu stiu daca cred cu adevarat..

      Ștergere
  4. Cunosc si eu sentimentul asta de scarba fata de propria persoana, el vine si trece, dar imi sta doar mie in puteri sa schimb ceea ce-mi provoaca scarba si sa pastrez ceea ce-mi place. Desi, recunosc, uneori mi-e imposibil sa schimb ceva la mine, nu las sa plece nici ce ar trebui sa plece...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, unele actiuni sunt imposibile.. si nu putem face nimic ca sa le schimbam

      Ștergere
  5. poate nu sti acum ,dar pe viitor totul ti se va deslusi .

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer, eu cred ca e mult mai bine cum esti acum decat cum erai inainte. Mult, mult mai bine. Si eu mi-as dori sa fac schimbarile astea la mine. Nu prea vad ce nu iti convine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu imi place de .. mine. In orice forma. Pur si simplu :(

      Ștergere
  7. Oamneii vin si pleaca din viata noastra.Fiecare joaca un rol mai mult sau mai putin important...E adevarat ca tunci cand pleaca iau si ceva din noi,mi s-a intamplat asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este.. si e pacat ca uneori nici nu realizeaza ce lasa in urma

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..