luni, 12 martie 2018

Casa din vis  "Ca să nu traiești degeaba trebuie să lași în urma ta un copac, un copil și o casă" obișnuia să îmi spună bunicul meu când eram mică. Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, vorbele acestea încă îmi răsună uneori în minte. Sunt unele din puținele amintiri lăsate în urma lui, dar asta este deja altă poveste.
 
   În a treia probă a nebuniei numită Spring SuperBlog 2018, sponsorul AIA Proiect ne provoacă să descoperim importanța unei echipe experimentate de arhitecți proiectanți pentru reușita unei construcții. Spun "descoperim" deoarece, ca să fiu sinceră, nu m-am gandit niciodată cât de greu este să îți construiești propria casă. Curioși cum este în viziunea mea? Citiți următoarele rânduri, iar daca zâmbiți și sunteți puțin mai informați înseamnă că mi-am îndeplinit scopul.


    Tutorial "Cum să construiești casa de vis a la Sorina" (sau "Cum să dai batai de cap tuturor" - nu sunt convinsă care titlu se potrivește mai bine)
  
  Pasul 1: Așteaptă să ai banii necesari (sau măcar o mare parte din ei). Am vazut multe fundații turnate pentru.. nimic. Case abandonate sau scoase la vânzare pentru ca proprietarii nu au avut bani să le termine. Este o realitate tristă, dar atât de prezentă în zilele noastre!

  Pasul 2: Alege cu grijă terenul si zona. Probabil vei locui acolo o viață întreagă!

  Pasul 3: Pereți de sticlă? Piscină interioară pentru copilul din tine? O cameră doar pentru pisica ta? Un loc de joacă imens? Jacuzzi? Spa? Sală de forță? Nimic nu este imposibil! Acum este timpul să îți indeplinești (aproape) toate dorințele. Nu te sfii! Este singura ta șansă!

   Pasul 4: DTAC, proiect PAC, avize, acorduri, autorizații.. da, acest subiect poate da dureri serioase de cap. Din fericire poti apela cu încredere la o agenție specială care va poate îndruma și ajuta în ducerea acestui complicat proces la îndeplinire, adevărați specialiști în obtinerea avizelor de construire. Visele nu ar trebui să fie atât de greu de îndeplinit.. iar cu puțin ajutor chiar nu sunt!

  Pasul 5: Savurează o ciocolată caldă și simte-te aici ca acasă.. hai că nu a fost chiar atât de greu!


  In numele tuturor clienților nehotărâți, va multumim!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..