luni, 12 martie 2018

Casa din vis



  "Ca să nu traiești degeaba trebuie să lași în urma ta un copac, un copil și o casă" obișnuia să îmi spună bunicul meu când eram mică. Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, vorbele acestea încă îmi răsună uneori în minte. Sunt unele din puținele amintiri lăsate în urma lui, dar asta este deja altă poveste.
 
   În a treia probă a nebuniei numită Spring SuperBlog 2018, sponsorul AIA Proiect ne provoacă să descoperim importanța unei echipe experimentate de arhitecți proiectanți pentru reușita unei construcții. Spun "descoperim" deoarece, ca să fiu sinceră, nu m-am gandit niciodată cât de greu este să îți construiești propria casă. Curioși cum este în viziunea mea? Citiți următoarele rânduri, iar daca zâmbiți și sunteți puțin mai informați înseamnă că mi-am îndeplinit scopul.


    Tutorial "Cum să construiești casa de vis a la Sorina" (sau "Cum să dai batai de cap tuturor" - nu sunt convinsă care titlu se potrivește mai bine)
  
  Pasul 1: Așteaptă să ai banii necesari (sau măcar o mare parte din ei). Am vazut multe fundații turnate pentru.. nimic. Case abandonate sau scoase la vânzare pentru ca proprietarii nu au avut bani să le termine. Este o realitate tristă, dar atât de prezentă în zilele noastre!

  Pasul 2: Alege cu grijă terenul si zona. Probabil vei locui acolo o viață întreagă!

  Pasul 3: Pereți de sticlă? Piscină interioară pentru copilul din tine? O cameră doar pentru pisica ta? Un loc de joacă imens? Jacuzzi? Spa? Sală de forță? Nimic nu este imposibil! Acum este timpul să îți indeplinești (aproape) toate dorințele. Nu te sfii! Este singura ta șansă!

   Pasul 4: DTAC, proiect PAC, avize, acorduri, autorizații.. da, acest subiect poate da dureri serioase de cap. Din fericire poti apela cu încredere la o agenție specială care va poate îndruma și ajuta în ducerea acestui complicat proces la îndeplinire, adevărați specialiști în obtinerea avizelor de construire. Visele nu ar trebui să fie atât de greu de îndeplinit.. iar cu puțin ajutor chiar nu sunt!

  Pasul 5: Savurează o ciocolată caldă și simte-te aici ca acasă.. hai că nu a fost chiar atât de greu!


  In numele tuturor clienților nehotărâți, va multumim!  

Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , îl puteți contacta pe Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..