miercuri, 15 mai 2013

Sa ma intorc in trecut..


    Daca peste ani as putea sa ma intorc in trecut, asta este momentul in care as vrea sa o fac.
    Am aproape orice mi-am dorit vreodata. Nu sunt nici prea departe, nici prea aproape de visele mele. Sunt acolo unde trebuie sa fiu. Ma simt pierduta printre propriile ganduri si idei, dar nu este nici o problema. O sa fie bine, stiu asta. Pot sa o simt.
    Daca as putea sa ma intorc in trecut, m-as intoarce acum. Probabil mi-as da doua palme, lovituri menite sa ma trezeasca la realitate. Poate as avea mai mult curaj sa lupt pentru ceea ce imi doresc, sa invat sa cred in mine.
    Daca nu acum, cand?..
    Momentan timpul este de partea mea. Pot fi tot ce vreau sa fiu. Am nevoie de putin curaj ca sa pot sa fiu eu indiferent de situatie.

    Anemona.

    Intrebare pentru anonim: nu prea inteleg ce vrei, sa ma ajuti, sa te joci sau pur si simplu sa ma scoti din minti?  

8 comentarii:

  1. Bine te-am gasit, Anemona!:)
    Mi-a placut sa-ti citesc gandurile...:) Foarte frumoasa postare!

    Mi-ai dat de reflectat...
    Desi sunt intr-o zodie ce are printre caracteristici tendinta de a se raporta la trecut mereu, acum nu vreau sa ma intorc in trecut, mi-e foarte bine asa! Iar palme nu mi-as da decat pentru extrem de putine situatii; consider ca regretele nu-si au rostul, deciziile luate intr-un anumit moment sunt cele optime din motive intemeiate pentru conjunctura, varsta, experienta de viata a acelei perioade - in ciuda faptului ca, mai tarziu, pare altfel; fireste, raportam la alte circumstante!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai reflectat putin asupra temei. Pentru oameni ca tine scriu. Multumesc mult pentru comentariul atat de frumos!

      Ștergere
  2. Probabil ca am gasi ceva frumos in fiecare moment al vietii daca am pretui-o asa cum trebuie..Ma bucur ca te simti bine , nu pot sa nu zambesc cand citesc ca esti bine.
    Asa trebuie sa fie !

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca citesti si gandurile altora,ori sunt multi care trec prin aceeasi situatie. Te pricepi foarte bine la chestia asta,felicitari...

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..