marți, 26 martie 2013

Zapada??


      - Stii, poti sa fumezi si in casa..
      - Nu multumesc. 

    Ies afara cu doua tigari si cana plina de cafea cu lapte fara zahar. Cat de norocoasa sunt ca inca pot fi eu!
    Este ultima saptamana in care fumez. Am spus asta de atatea ori, dar de data asta chiar o cred. Am nevoie de o data fixa. 1 aprilie o sa fie ziua cand nu o sa imi mai fie frica sa fiu eu.
    Imi umplu plamanii de fum in timp ce privesc curioasa trecatorii grabiti. Oare nimeni nu mai stie sa se bucure de zapada? Eu ma bucur asa mult ca ninge.. Peste pardesiul turcoaz se cern amintiri sub forma unor flutiri mari de omat. Imi place.. peisajul dezoland seamana cu universul sufletului meu. Iarna isi ia adio intr-un mod seducator si aproape ireal.
    Vineri o sa citesc doar eu la cenaclu. Vineri o sa imi prezint cartea in fata tuturor. O sa ii las sa se uite in sufletul meu, sa critice tot ce gasesc urat sau inutil.. o sa ma dezvalui asa cum sunt. Scriitorasa. Cineva de acolo mi-a zis asa, si cuvantul ma face sa zambesc. Vreau sa imi public cartea. Asta nu este pentru nimeni altcineva, asta este pentru mine.
    Mai trag un fum. Trecatorii parca ma privesc dezaprobator, dar mie nici ca imi pasa. Am voie sa fiu cine vreau sa fiu, si nimic nu ma poate opri. Prea putini stiu ce e in mintea mea, dar nimeni nu intelege cu adevarat.
     Ei au crezut in mine cand eu nu am fost in stare. E randul meu sa le arat ca pot.

    Anemona.

6 comentarii:

  1. Şi eu m-am bucurat foarte mult când am văzut că ninge, în ciuda faptului că toţi din jur protestau. E ceva special în legătură cu zăpada, ca şi cum ar opri timpul şi ar îngropa toate grijile sub plapuma ei.

    Şi wow, o carte? Felicitări!! De fapt, nici nu mă miră, ai o mulţime de poezii şi texte interesante pe aici. Mult succes în tot ce te aşteaptă, şi nu uita să ne ţii şi pe noi la curent. >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.. ai dreptate :D Multumesc mult >:D< abia astept sa o public..dar mai am ceva de muncit, hihi

      Ștergere
  2. te sustin si te pup. ai grija de tine

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo. Ma bucur ca te-ai simtit mai bine si ma bucur mult ca iti publici cartea si ma bucur si mai mult ca o faci pentru tine.
    E bine asa..chiar e bine.
    Sper sa reusesti sa lasi tigarile.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..