marți, 26 noiembrie 2013

Ai reusit sa iti transformi visul in realitate!

                                   Sursa foto: https://www.facebook.com/luxurygiftsro


    Ai absolvit, dar pentru mine tot un copil esti. Te stiu din clasa a9-a, de cand te chinuiai sa treci la mate si fizica.. Imi amintesc amuzata ca parintii tai au vrut sa te mute, dar tu ai insistat sa ramai la acel profil pentru ca iti placea foarte mult informatica. Domeniul nou si aparent abstract te atragea, ai fi facut orice doar ca sa fii sigur ca intr-o zi ii vei deslusi toate tainele.
    Tin minte ca te-au descurajat multi oameni. Nu intelegeau ce cautai la acel profil, nu intelegeau nici cum putea sa se imbine in sufletul tau informatica cu pasiunile pentru materiile umaniste. Te credeau un om contrastant si ciudat, credeau ca iti vei gresi viitoarea meserie si ca ar trebui sa urmezi o facultate de limbi straine sau poate chiar facultatea de jurnalism.
    Ii privesc si stiu ca s-au inselat. Nu esti deloc cum te considerau ei, esti o persoana hotarata si simpatica. Esti un copil dragut si stii ce vrei (defapt ai stiut mereu.. si recunosc, ai mai crescut..dar pentru mine tot un copil ramai). Ei nu au reusit sa te descurajeze niciodata, ti-ai urmat visul entuziasmat si cu sufletul vibrand plin de curaj. Atitudinea ta demna m-a motivat si m-a impresionat, pot spune deschis ca esti un exemplu pentru mine si pentru alti oameni care au personalitatea mea (un amestec de nehotarare, nesiguranta si vulnerabilitate).
    Ti-as oferi aceasta figurina in prima zi de facultate. Sunt convinsa ca pasarea aurie (simbol al libertatii) te-ar face sa zambesti. "Visandu-ti" visul ai ajuns sa il traiesti. Acum poti rade de cei care au ras la randul tau de tine (desi stiu ca nu esti genul), spunandu-le ca - dintre ei toti - TU ai avut dreptate. Ai avut curajul sa iti urmezi visul, sa crezi in tine cand nimeni nu credea. Se spune ca "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise".. si da, dragul meu, viitorul iti apartine. Esti tot ceea ce ti-ai dorit vreodata sa fii. Trebuie sa fii multumit de tine, sunt convinsa ca esti.
    As vrea sa iti multumesc. Iti sunt recunoscatoare pentru ca ai fost un model pentru mine, sper sa am si eu macar un sfert din ambitia si dorinta ta de cunoastere.
    Multumesc..

   Articol scris pentru SuperBlog 2013-proba 26.

15 comentarii:

  1. Foarte frumos blog. Daca iti place si arta contemporana - in special pictura - te invit sa vizitezi un blog deosebit, pe care il gasesti la aceasta adresa.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..