duminică, 17 noiembrie 2013

Puritatea este..


             Puritatea este..

     .. perfectiune. Tot ceea ce nu este necesar, toate partile inutile sunt eliminate ajungandu-se la un element pur, simplu. Rezultatul este unul plin de puritate, contine doar ceea ce este important si absolut necesar.
    .. simplitate, si simplitatea este frumoasa.
    .. claritate, lucrurile simple fiind usor de inteles.
    .. fericire, pentru ca fericirea a avut mereu un caracter pur si simplu. Consider ca fericirea - in esenta ei - este simpla, dar noi oamenii o complicam si o facem atat de dificil de descoperit.
   ..  o caracteristica a sufletului. Oamenii cu sufletul pur sunt oameni buni, calzi, le pasa de ceilalti si tot ce isi doresc este sa dea o mana de ajutor acolo unde este nevoie.
    .. inocenta zambetului de copil. Copii sunt fiinte adorabile de la care putem invata ce inseamna bunatatea si iubirea neconditionata. Cred ca toata viata noastra ar trebui sa ne pastram o parte din suflet neatinsa de rautate sau de grijile zilnice, sa nu uitam niciodata sa fim copii.
    .. o caracteristica a celor mai sanatoase alimente. Alimentele pure ne ajuta sa ne pastram sanatatea si ne asigura ca organismul nostru functioneaza in mod normal.
    ..  concurs pe Instagram, organizat de AQUA Carpatica. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa faceti o poza care sa duca cu gandul la puritate, sa o incarcati pe instagram adaugand eticheta #puritate si...cam atat. Trebuie sa mentionez ca va puteti inscrie cu mai multe poze in concurs si ca premiile sunt pe masura. Pentru detalii intrati aici: http://blog.aquacarpatica.com/concurs-instagram-puritate/aqua-carpatica.


      Articol scris pentru SuperBlog 2013-proba 22.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..