vineri, 22 noiembrie 2013

Concusul Dream Art Car Contest


    Mi-ar placea sa fiu ambasador al competitiei Dream Art Car Contest. As promova aceasta competitie in scolile gimnaziale pentru ma asigura ca fiecare copil se va familiariza cu regulamentul si cerintele concursului, avand astfel sansa sa participe si (cu talent, imaginatie si un strop de noroc) sa castige acest concurs.
    Pentru a participa la acest concurs, copilul trebuie sa deseneze masina visurilor. Cum cei mici au imaginatia bogata si adora sa deseneze, acest concurs poate fi privit ca un joc, un exercitiu de creativitate care cu siguranta ar reusi sa ii incante. Premiile sunt si ele pe masura, fiecare copil avand sansa sa castige de la tablete, telefoane sau seturi tempera pana la o excursie in Japonia cu toate cheltuielile incluse.
    Anul trecut, Toyota Romania a fost marele castigator al editiei 7, ceea ce demonstreaza ca fiecare copil are o sansa.
    Cred ca majoritatea copiilor s-ar inscrie in aceasta competite daca ar afla de ea. Cred ca pentru a o face cunoscuta este necesara promovareaei in scoli gimnaziale si gradinite, impartirea pliantelor si lipirea unor afise explicite in marile orase dar si promovarea competitiei prin reclame web.

     Articol scris pentru SuperBlog 2013-proba 24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..