miercuri, 6 martie 2013

Ne desparte un cuvant..


      Pe noi doua ne desparte aproape un cuvant.
      Mi-ar placea sa stii ca aproape imi pare rau. Orogliul ma impiedica sa iti mai spun ceva, si sunt constienta ca nu pot repara o prietenie la fel cum mi-am reparat cana din care beau cafea dimineata. Chiar daca arata aiurea, inca o pot folosi. Dar cu prietenia noastra ce facem?
      Eu aproape tin la tine. Spun asta pentru ca e singurul mod in care nu simt nimic, simtind totusi ceva, putin mai mult decat trebuie. Nu mai intelegi nimic, nu-i asa? Crezi ca eu ma inteleg in dimineata asta? Gandurile imi sunt aproape ilogice.
      Da.. ai ghicit, "aproape"este cuvantul care ne desparte. Atat de putin, si totusi atat de mult.. suficient cat sa spulbere o poveste.
      Mie aproape o sa imi fie dor.

      Anemona.

5 comentarii:

  1. Stii ce ? M-ai lasat fara cuvinte ! Nici nu stiu ce sa-ti spun, nu reusesc sa ma exprim la ora asta, dar a fost minunat sa citesc. ;3

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii cum se zice " ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust " , ei bine..poate ca asa e corect sa se intample , sunt si eu intr-o situatie asemanatoare , uneori imi pare aproape rau , dar alte ori rasuflu usurata.
    Ai grija cu cana aia ! :*
    P.S : Am ramas in urma cu postarile tale din cauza ca n-am timp dar voi reveni >;d<

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..