joi, 18 octombrie 2012

Am ales sa nu fac nimic, dar..


     Ieri a fost ziua copilului (da, da..acel copil..deci o zi diferita de 1 iunie). Si alesesem sa nu fac nimic (..ce pot sa spun, cred ca a parea indiferenta este actiunea la care ma pricep cel mai bine).
     Iar acum.. nu stiu. I-am luat ceva, dar.. hmm.. la naiba, sper sa se tina de promisiune si sa nu citeasca asta.

     In ultima vreme se intampla ceva cu mine. Nu pot fi fericita decat daca am in sange putin alcool. Ma comport ca o imbecila. Weekendul asta trebuie sa ma impart intre doua petreceri, o pregatire la mate si sa invat pentru un test la fizica (materie pe care pur si simplu o urasc).
      Tin minte ca cineva mi-a zis odata ca eu nu as putea fi fericita nici daca as avea fericirea chiar in fata mea. Poate are dreptate.. poate chiar nu stiu sa fiu fericita. Poate imi bat joc de mine. Simt ca nu pot sa apreciez viata asta atata timp cat nu am tot ce imi doresc. Si gresesc..

   Anemona.

8 comentarii:

  1. Nu cred ca in viata noastra , o sa avem vreodata tot ce ne dorim..Si ai dreptate , sa cautam fericirea in lucrurile pe care le avem , sau in lucrurile mici este al naibii de dificil .
    Lasa bautura ,nu-i buna si tu stii asta . Te consider suficient de puternica si desteapta incat sa nu apelez la ea doar pentru ati mai alina tristetea .
    Sa-ti traiasca "copilul" si succes la scoala ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :-s :(..nu e vorba de bautura,e vorba de cum ma simt dupa..

      Ștergere
  2. Nici eu nu stiu sa fiu fericita. Nici daca fericirea mi-ar da un pumn in fata ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu sti sa fi fericita o sa inveti.Este ceva ce se invata in timp,cu rabdare.Cel putin asa cred eu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe 17 oct a fost si ziua unei persoane speciale pentru mine... Tot un el. Insa de o vreme mi-am dat seama ca n-a fost niciodata asa cum l-am vazut eu si a inceput sa nu mai fie la fel de special... Pacat. Credeam ca o sa tin mereu la el in felul ala special :(

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..