miercuri, 25 aprilie 2012

Scrisoare pentru un strain.

  Dragul meu,

  Iti scriu aceste randuri pentru ca stiu ca nu le vei citi niciodata.Asta imi da foarte mult curaj,pentru ca stiu ca sunt o lasa.Dar mai bine lasa decat curajoasa si fara nici o masca pe fata.Asta am invatat-o de la oameni ca tine..
  Te intrebi cati oameni voi sacrifica pe altarul fericirii mele.Dai vina pe razbunare.. dai vina pe razbunare, si nu stii ca prima data mi-am sacrificat sufletul.Din ziua aceea parca nu am mai fost eu. Dar totusi,parca am reusit sa ma prefac mai bine.Masca aceea de fata prostuta,timida si visatoare imi vine atat de bine..de o confund uneori cu propriul chip.Asta sunt eu?Nu imi raspunde.. nu am nevoie de raspunsuri de la un om ca tine,desi as da orice sa aud macar un "buna" din partea ta.Nu m-ai cunoscut niciodata.Nu ti-a pasat niciodata.Si totusi..de ce am simtit ceva?De ce continui sa fiu idioata chiar si in clipele astea?!
  Pana la urma nu conteaza cum ma simt acum,conteaza cum ma voi simti dupa ce termin tot ce am inceput.Poate va fi liniste..sau poate atunci va incepe furtuna.Vom vedea.Pot astepta oricat, numai sa vad privirea de pe chipul tau in acel moment..Hm.Oare cand am devenit..asa ca tine?!Nu mai conteaza.




                                                                                                                         Adio..si totusi pe curand!
                                                                                                                                  O oarecare EA.

30 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Credeam ca e mai degraba..sincer. :-?? Ti se pare trist?

      Ștergere
  2. hmmm, si totusi... pfff, totusi ala...

    RăspundețiȘtergere
  3. Știi ce-mi place mie la tine? pe lângă sinceritatea și intensitatea cu care scrii, tastezi încontinuu. Nu există zi în care să nu găsesc un post nou pe la tine. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incetez sa tastez cand in capul meu vor fi 0 idei :)) multumesc :*

      Ștergere
  4. De la scrisori scrise si netrimise ( de mine) si pana la scrisoarea ta pt un strain e-o "cale atat de scurta". Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm.. nu cred ca sunt tocmai catre un strain aceste randuri :).
    "mai bine lasa decat curajoasa si fara nici o masca pe fata." - nu sunt deloc de acord cu asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar strain..dar nu am reusit sa il cunosc.Nu am reusit sa ii vad adevaratul chip.Deci - e un strain pana la urma,oare?

      Ștergere
    2. Hmm... da, e ceva foarte apropiat de un strain :)

      Ștergere
  6. Lasitatea nici macar nu presupune masti. Fugi de responsabilitate, dar ai grija: va veni o zi cand responsabilitatea te va ajunge din urma si nici o masca din lume nu te va feri de privirile celorlalti atintite asupra ta. Ce vei face atunci? Le vei infrunta? Sau vei ceda? Ti-ai sacrificat odata sufletul, dar "masca de fata prostuta, timida si visatoare" nu te va duce mai departe de rechinii cu care ai inotat pana acum, ci va chema altii, din ce in ce mai mari. Oare ce pret are, cu adevarat, razbunarea ta? Ca pana acum imi pare ca tu te lupti cu tine insati si tot tu pierzi. Tot tu simti ceva pentru inimile de piatra din jurul tau. Eu zic sa schimbi strategia pana cand va fi prea tarziu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar incerc sa schimb strategia.. Am ajuns la concluzia ca prima data trebuie sa ma schimb pe mine,si dupa sa fiu atenta la ceilalti..

      Ștergere
    2. Pai straduieste-te mai bine. Scaparile ca cea de mai sus nu pot decat sa iti faca rau. Nu ai cum sa te razbuni daca simti ceva pentru ceilalti. Si nu ai ce sa castigi cu o masca de naivitate, daca nici nu esti sigura ca esti tu sau este o masca.

      Ștergere
    3. Ti-am zis ca sunt dispusa sa calc tot in picioare (chiar si propriile sentimente) numai si numai ca sa simt ca s-a facut dreptate.Ca nu am suferit degeaba..

      Ștergere
    4. E doar o impresie. Esti inca mica, mai ai atat de multe de invatat si de facut...

      Ștergere
    5. Nu este doar o impresie.Ti-am mai spus,oamenii nu isi pot bate joc asa de noi..la infinit.

      Ștergere
    6. Nu fara sa existe consecinte.

      Ștergere
    7. Nu ma refeream la razbunare, ci la ce esti tu dispusa sa faci. Refuz sa cred ca esti o persoana nemiloasa, cu sange rece. Nu ai demonstrat asta pana acum. Mai mult ai demonstrat contrariul. Cum crezi tu ca te ajuta asta in scopul tau?

      Ștergere
    8. Nu vreau sa fiu o persona nemiloasa.Dar unii oameni nu merita sa fie fericiti..nu dupa tot ceea ce fac.

      Ștergere
    9. Daca nu esti nemiloasa, nu te vei razbuna. Te vei simti prost si vei avea impresia ca poate ceilalti nu meritau ce le-ai face tu. Vei avea remuscari.

      Ștergere
    10. O sa am remuscari dupa (poate).Acum ma simt foarte bine

      Ștergere
    11. Nu prea e bine sa ai, pentru ca tot nu vei fi fericita.

      Ștergere
    12. Asta e.Macar ma fac singura nefericita.. nu ma fac altii.

      Ștergere
    13. De-ar merge lucrurile asa, ce bine ar fi... toata lumea incearca sa iti explice acelasi lucru. Dar in fond, esti un copil. Unul incapatanat chiar. Eu ti-am zis, astept sa vad ce vei face in viitor. Dar nu cred ca va fi asa cum spui tu pe aici. Nu ca ai minti, dar nu te vad eu ca Nemesis, zeita razbunarii... iti lipsesc prea multe ca sa poti fi acea persoana de care sa se teama toata lumea, pe care sa nu vrea nimeni sa o supere. Ai avea prea multi dusmani, prea multe remuscari si intotdeauna vei ramane cu regretul. O sa mai vedem, dar sper sa nu trebuiasca sa te lovesti prea rau ca sa te trezesti la realitate.

      Ștergere
    14. Orice ai face, ai grija intai de tine si apoi de restul :)

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..