vineri, 30 decembrie 2011

Singura.


 Ii vad pe toti oamenii din jurul meu cum fac planuri pentru revelion. Oare o sa fiu singura persoana care o sa stea alaturi de prieteni falsi la masa,care isi va bea incet paharul de sampanie asteptand o minune?..
  M-am saturat de oameni care ma folosesc.Care stau cu mine doar pentru ca nu au ceva mai bun de facut.Nu mai cred in prieteni de putina vreme.Pentru ca nu am gasit o persoana care sa ma merite. Cand eu sunt sincera si el/ea minte,cand eu spun tot ce gandesc si celalalt nu .. pur si simplu nu se merita.Nu merge. Oricat m-as implica.
  In noaptea de 31 imi voi pune rochia cea noua si voi astepta. Voi astepta un miracol,un destin mai bun pentru mine. Desi stiu ca nu se va intampla nimic.Stiu ca o se ne imbatam toti,stiu ca o sa vreau sa sun multe persoane dar voi sfarsi prin a da doar un singur telefon. Stiu ca in cap imi va rasuna o singura intrebare - De ce? - si voi vrea sa imi sun ex-cea mai buna prietena sa o intreb "De ce mi-ai facut asta, cand eu am fost mereu sincera,cand te-am ajutat,cand am fost mereu acolo pentru tine..De ce ma tot cauti si dupa ma respingi,ce suflet ai tu" .. O sa imi doresc sa il sun si pe EL dorindu-mi sa aflu niste raspunsuri .. "De ce mi-ai intrat atat de usor in inima si nu te mai pot scoate de acolo?De ce ma amagesc mereu,de ce esti prezent in toate visele mele..?". Probabil imi voi suna si parintii.Colegii.Oameni care probabil nici nu se gandesc la mine.Oricum.Promit sa fie ultima seara cand imi voi bea linistita sampania, alaturi de prieteni falsi si cu multe intrebari in cap.. La care probabil nu voi primi niciodata un raspuns.

                   Voi ce faceti in noaptea dintre ani?
 

13 comentarii:

  1. Îmi amintesc când aveam și eu aceste „gâlme”, ca să zic așa, pe cap. Sfatul meu e să tai tu legăturile cu acești prieteni falși. A te distra cu oameni falși duce la falsitate în sine. Nu căuta oameni pe care nu îi prețuiești și nu te prețuiesc la rândul lor. Părerea mea ar fi să nu-ți iei rochia cea nouă și să nu bei șampania în compania lor, pentru că te vei trezi și mai confuză și mai tulburată din punct de vedere spiritual. Îți urez un an nou fericit în care să poți zâmbi fără grija de a arăta fals acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate.Acei prieteni falsi chiar nu te merita,nu ar merita pe nimeni in opinia mea,ar trebui sa se minta ei intre ei pana ce ar invata ce e adevarul!Aceasta postare e cu totul speciala!

    P.S:Eu in noaptea dintre ani o sa-mi petrec timpul cu prieteni,care nu stiu inca daca sunt adevarati sau ma folosesc doar pentru a privi ceea ce se gaseste in jur.Asa au fost mereu oamenii,dar printre ei se afla si o raza de lumina care doar tu trebuie sa o gasesti!>:D<

    AN NOU FERICIT!PUPICI:-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Niciodata nu mi-a placut ziua ce urmeaza,am fost pusa sa fac o alegere,sa'mi petrec noaptea dintre ani,la fel cum ai so faci tu sau sa fiu in preajma rudelor,care "poate" tin la mine.De obicei,ramineam confunza culcindu-ma exact dupa 24:00.Un an frumos,fii puternica!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lamaitza ai dreptate,dar chiar nu am cu cine altcineva :( un an nou fericit iti doresc :* si iti multumesc ca imi esti alaturi
    @raisa multumesc! Iti doresc un an cat mai bun
    @Pussycat si eu cam aceleasi lucruri fac :))
    @A.lina ai dreptate!Un an cat mai bun si tie si t mai astept pe la mine :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc mult! Revenind la comentariul tău, dacă nu ai cu cine, câteodată familia e cel mai bun răspuns :)

    RăspundețiȘtergere
  6. stai linistita, nu vei fi singura care va sta la masa, inconjurata de prieteni falsi.
    m-am regasit in cea mai mare parte a articolului.
    e destul de trist dar...
    sper sa te tii de promisiune. iti va fi mai bine fara ei, sunt convinsa!
    take care!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. ====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

    Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
    -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
    Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

    *Gandurile lor merg catre tine!

    -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
    -

    -Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
    RobertN - http://acrilice-pointpen.blogspot.com/

    -Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
    http://lavii-osperanta.blogspot.com/


    Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
    http://gabyzmb.blogspot.com

    2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
    Raisa
    www.newcomiclife.blogspot.com

    Va urez un an nou plin de impliniri. sa fiti sanatosi si iubiti si sa va impidicati de cat mai multe motive de fericire! Scriitor.a
    http://scriitora.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. @Lamaitza ai mei se duc la restaurant si vor fi numai adulti pe acolo :-s deci cam 0 dstractie pentru mine
    @Scriitor.a multumesc pentru urare iti doresc un an cat mai bun si fie ca dorintele sa ti se implineasca :d sper ca revelionul urmator sa il fac alaturi de persoane care chiar ma merita - e valabil si pentru tine :*

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..