vineri, 2 decembrie 2011

Nu sunt perfecta..


 Nu.. nu sunt perfecta si nici nu vreau sa fiu. Fiecare priveste perfectiunea in mod diferit. Fiecare atribuie fiecarui gest o interpretare proprie. Nu pot sa fiu cum vrei tu. Perfecta pentru tine inseamna o fata care sa fie capabila sa renunte la propria ei libertate, o fata care sa fie in totalitate doar a ta.Si eu nu pot fi asa. Gandurile mele iti apartin, inima mea este la tine,dar cum sa stiu ca alaturi de tine imi este cel mai bine,daca eu nu am apucat sa traiesc,daca nu stiu ce imi place si ce nu,daca nu stiu ce vreau de la viata?

  Nu stiu ce vreau de la tine.Asta ma doare cel mai tare.Nu stiu cum va fi viitorul,nu am inteles ca asta depinde in mare masura si de parerile mele.Nu pot fi nehotarata la nesfarsit.Dar in nehotararea mea stiu ce trebuie sa fac.. trebuie sa ma schimb,trebuie sa imi dau seama cum sa fiu fericita.Voi invata sa fiu fericita si te voi invata si pe tine.Iti promit.

  Nu iti cer sa ma astepti.Nu iti cer decat putin timp,vreau doar sa ma vezi asa cum sunt.Vreau sa fac ce simt, vreau sa spun ce gandesc.Am nevoie de o noua sansa,chiar daca poate nu o merit.Am nevoie sa ma accepti. Am nevoie sa ma vezi asa cum sunt cu adevarat, nu vreau sa te mai iei dupa aparente..

 Si in final,cred ca ceea ce vreau este sa zambesti.. sa zambesti atunci cand o sa vin la tine soptindu-ti "m-am schimbat.."

8 comentarii:

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..