sâmbătă, 4 octombrie 2014

Cum sa cuceresti o femeie



    Imi amintesc ca eram mici
    Si ne citeau parinti, bunici
    Povesti din cartile cu zane
    Cu printi, zmei si cu fapte bune.

    Femeile mereu au visat
    Un print dragut si aranjat,
    Cu un zambet cuceritor
    Si calare pe un ... motor.

    Un tip cu farmec si cu stil,
    Putin barbat, putin copil,
    Mereu ingrijit si ordonat.
    Cu sufletul bun si curat,

    Dar azi printul este vanator
    Si povestea - doar de decor..


    Renunt la rime (pentru ca mereu am avut impresia ca ma exprim mult mai bine in proza) si va vorbesc putin despre viziunea mea asupra "cuceritului".
    Consider ca orice barbat poate fi capabil sa cucereasca o femeie, dar prea putini sunt cei care o pot si tine langa ei. Am observat ca femeile sunt atrase de barbatii amuzanti, carismatici, inteligenti, sigur pe ei si - cel mai important - ingrijiti. Nu trebuie sa inveti glume pe de rost si nici sa incerci sa pari ceea ce nu esti - femeile vor sa se indragosteasca de tine si nu de o masca. Nu trebuie sa folosesti produse scumpe si nici sa te dai mare.
     Exista o gama variata de produse pentru ingrijire pe care le poti folosi. Cred ca industria produselor cosmetice pentru barbati s-a dezvoltat foarte mult in anii care au trecut. Gama gerovital H3 men este conceputa special pentru barbati, are o textura usoara si este foarte simplu de aplicat (sa nu mai vorbim si de raportul foarte bun calitate-pret). Producatorii au tinut cont ca pielea barbatilor este diferita fata de cea a femeilor si au reusit sa creeze niste produse perfecte pentru orice "vanator".
    Mi-a placut la prietenul meu felul lui de a fi si faptul ca ma sustine orice as face. Mereu mi-am dorit o relatie cu o persoana cu care sa pot discuta orice, care sa fie sincera si sa ma asculte oricand am nevoie sa imi descarc sufletul.

    Mi-as dori ca femeile sa nu mai fie vazute doar ca niste caprioare ci mai degraba ca fiinte frumoase si gingase ce merita toata dragostea si atentia din lume. Cred ca fiecare fata/femeie isi va gasi candva sufletul pereche, "printul mult asteptat"...

     Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2014, proba 1.

5 comentarii:

  1. Eu sunt de părere ca cele mai faine relații ies din prietenii,tot timpul am visat la o relație în care spunem lumi ”suntem doar prieteni” deși ne sărutăm și alte chestii pe care le fac cuplurile,nu am suportat acele cupluri cu prea multe dulcegării..Nu știu dacă are legătură cu post-ul tău ,dar trebuia sa zic asta =))

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..