vineri, 19 septembrie 2014

Putini


   Putini oameni iti vor asculta problemele fara sa fie tentati sa le exploateze. Putini vor face orice pentru tine fara sa iti ceara ceva inapoi.
   Incep sa cred ca prietenii adevarati sunt pe cale de disparitie. Am foarte multe cunostinte si vreo doua persoane cu care am senzatia ca pot discuta orice.. Am o gramada de amici care uneori nu imi raspund la telefon. Stiu o gramada de oameni care prefera compania mea in ciuda singuratatii. Nu ii inteleg. Am ajuns la concluzia ca singuratatea e benefica. Prefer sa citesc o carte sau sa vad un film.. persoanele nepotrivite ma incomodeaza.

   Sunt multi prosti in lumea asta si e grav ca nici macar nu se prefac. Pe cei mai multi cred ca i-a prostit dragostea. Putini se vor opri la timp in goana asta nebuna dupa iluzii. As vrea ca cineva sa ma invete si pe mine sa uit. Ar fi mai usor.

   Putini vor citi chestia asta. Putini ma vor intelege.
 

Un comentariu:

 1. Buna. Te invit la un concurs cu tema: „Ce ai face 88.000 de lei? O fapta buna sau ti-ai satisface o placere vinovata?” Astfel premiez cele mai bune trei articole:
  Premiul 1 - 500 de lei;
  Premiul 2 - 200 de lei;
  Premiul 3 - 100 de lei.
  Scrie un articol si castiga! Castiga cu visul tau si demonstreaza-mi cat esti de iscusit in taina scrisului! Mai ai la dispozitie exact o saptamana!
  Mult succes!
  http://literestacojii.wordpress.com/2014/09/02/concurs-avbs-credit

  RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..