marți, 11 februarie 2014

Suntem tineri..


   Suntem tineri si avem impresia ca vesnicia ne curge prin vene. Avem senzatia ca timpul este de partea noastra, nu ne gandim niciodata la moarte si nu avem curaj sa ne implinim visele pentru ca simtim ca avem suficient timp la dispozitie.
   E o minciuna. Ne mintim singuri, ne aruncam voit in bratele monstroasei iluzii. Ce poate fi mai rau decat sa te minti singur?..
    Am crezut ca am suficient timp la dispozitie sa te fac sa ma intelegi, dar simt ca e zadarnic.. ma sufoca gandul ca nu iti sunt suficienta. Imi pare ca aud soaptele ticaite ale timpului si simt cum moartea ma imbratiseaza. Cu fiecare secunda care trece sunt mai aproape de batranete, de neputinta, de moarte..
    Nu mai am timp si chiar daca as avea, nu as rezolva nimic.
    Azi te urasc. Incepe sa imi placa.

4 comentarii:

 1. Da asa este, aceasta poate sa fie una dintre greselile noastre, faptul ca ne mintim cu astfel de lucruri. Adevarul este ca nu conteaza ce varsta ai, moartea nu te intreaba, visele trebuie indeplinte cat se poate..niciodata nu trebuie sa lasam un vis pe alta data...
  Timpul nu este de partea nimanui din pacate.
  Azi ai timp... fa tot ce vrei sa faci...si maine cand te trezesti ia-o de la capat...

  RăspundețiȘtergere
 2. Uneori chiar nu iese ce ne dorim, nu-i aşa? De fapt de multe ori nu iese.
  Este interesant şi timpul ăsta. Tu spui că nu mai ai timp eu aş face orice să treacă mai repede. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Invitatie concurs de blogging - Reteaua de bloguri

  Reteaua de bloguri ( www.reteauadebloguri.ro ) este o platforma de concursuri interesante pentru toti bloggerii creativi.

  Organizam periodic competitii cu premii foarte motivante. Toti bloggerii pasionati de scris, se pot inscrie la concursuri cu blogurile lor.

  Inscrierile in Reteaua de bloguri se pot face prin completarea urmatorului formular de inscrieri online : http://www.reteauadebloguri.ro/inregistrare

  Va invitam sa participati la primul concurs de blogging organizat de noi http://www.reteauadebloguri.ro/2014/01/concurs-lenjerii-de-pat/

  Premiile puse in joc:
  1. Premiul I: 400 RON;
  2. Premiul al II-lea: 250 RON;
  3. Premiul al III-lea: 150 RON.

  Termenul limita de participare la concurs: 1 martie 2014

  RăspundețiȘtergere
 4. ...traieste..si lasa povestile..nu regreta nimic..)

  RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..