joi, 28 martie 2013

Partener media in SuperBlog

       
        Mi-as dori sa fiu partener media in competitia Super Blog, cred ca asta este visul oricarui blogger care a participat la aceasta minunata competitie.
        Nu sunt blogger de mult timp. Intr-o zi am simtit nevoia sa scriu, si atunci mi-am facut blog. Pana in acea zi imi lasam gandurile sa se stinga intr-un colt uitat al memoriei mele. De cand am blog, am invatat sa ma cunosc mai bine ca persoana. Mi-am dat seama cine sunt cu adevarat, ce asteptari am de la mine, mi-am conturat visele si am indeplinit uneori dorinte..
       Competitia Super Blog Spring 2013 m-a ajutat sa imi dovedesc mie ca pot sa abordez orice tema mi s-ar propune. Este o realizare sa stii ca poti scrie despre orice, ca imaginatia ta nu are limite. Nu am fost pe primul loc, dar faptul ca sunt printre finalisti ma face nespus de fericita.
       Sunt convinsa ca cei care vor castiga aceasta proba vor accepta sa fie parteneri media. Cred ca ar fi o onoare pentru oricine stie ce inseamna Super Blog, cata pasiune si placere pentru scris se ascunde printre fiecare randuri scrise pentru aceasta competitie.

        Articol scris pentru ultima proba din Super Blog Spring 2013.

2 comentarii:

  1. Mi-ar plăcea să câștigi! Mult succes. Cred că acum Super Blog este o bucățică din tine. Meriți să devii partener media. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult >:D< .. da..este intr-un fel o parte din mine :D

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..