joi, 27 decembrie 2012

Mi-ai cerut inima..


    Mi-ai cerut inima, si tot ce am putut sa iti ofer a fost o chestie inghetata si neuniforma. Parea mai mult un bulgare de zapada decat o inima propriu-zisa, si in nici un caz "obiectul" nu era colorat intr-un rosu viu asa cum ar fi trebuit. Nu stiusem pana atunci ce culoare rece este albul, nu stiusem ca pentru mine albul va reprezenta printre altele doliul sufletului meu.
    Tu mi-ai cerut inima si tot ce ti-am oferit a fost doar o bucata de gheata. Ai plecat suparat, ignorandu-ma. De ce nu poti sa intelegi ca mai mult nu am cum sa ofer, cel putin nu acum ..?! De ce nu poti sa ma accepti asa cum sunt? De ce ma doare atat de tare gandul asta?..
   Candva voi gasi o persoana care imi va lua inima - chiar si inghetata, sau in ce stare o fi ea - si o va strange puternic in palmele sale pana cand toate cristalele de gheata se vor topi in lacrimi. Si atunci.. atunci voi fi purificata. Voi putea sa traiesc, sa zambesc, sa iubesc, sa ma bucur de viata.. dar pana atunci doar o sa astept, chinuindu-ma singura sa schimb masti care mi s-au imprimat atat de tare pe chip, ca am inceput deja sa le confund cu propria piele.

   A inceput votarea pentru concursul MWB, va invit sa votati ce articol vi se pare mai reusit :D. M-am inscris si eu cu "Miracol de Craciun".. dar va rog sa cititi cat mai multe articole si sa votati ce credeti de cuviinta ( http://www.mostwantedblog.org/2012/12/27/nopti-magice-miez-de-iarna-editia-2012-vot/ ).

 Anemona.

20 de comentarii:

  1. Candva vei gasi...:) succes si multa iubire:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa postarea, cu siguranta el nu era acea persoana care ar fi avut grija de inima ta, candva acea persoana va aparea si acel alb inghetat va fi comoara lui cea mai mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca este sau nu este.. asta o sa aflu dupa ce fac tot ce pot ca sa ma schimb :D.

      Ștergere
  3. Sunt convinsă că într-o zi totul va fi ca la început!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu.. e greu sa ajungi inapoi in stadiul din care ai plecat!

      Ștergere
  4. Raisa are dreptate:* Totul o sa fie bine intr-o buna zi. Ai un vot de la mine pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :* si eu te votez >:D< imi place articolul tau :D

      Ștergere
  5. E o postare frumoasa . Ma bucur ca esti optimista . Ai dreptate , acel cineva va venii pentru noi toate , rabdarea e cea mai importanta ! Doar crezi in El si in ziua aia <3 .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Nu sunt genul de persoana rabdatoare.. offf :( greu cu mine

      Ștergere
  6. Va veni si acea persoana intr-un sfarsit, ea exista pentru fiecare.
    Iti tin pumnii pentru concurs. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa imi spun si eu "Candva...." si apoi astept in tacere pentru acel candva.Si-l strig,si-l chem,ii cant,si-i dansez sperand ca o sa vina mai repede...

    RăspundețiȘtergere
  8. Anemona, te-am votat si eu si am citit primele 15 articole inscrise in concurs, in aceasta seara. Mi-a facut chiar placere! Multa bafta iti urez si tie si celorlalti participanti!

    RăspundețiȘtergere
  9. "chinuindu-ma singura sa schimb masti care mi s-au imprimat atat de tare pe chip, ca am inceput deja sa le confund cu propria piele." aceste rânduri au un înţeles aparte şi l-ai conturat foarte frumos. Îmi place ce ai scris, şi poate da. Vei întâlni şi prinţul ce te va elibera:*!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place.. si da, poate il voi intalni. Sau poate nu este asta destinul meu.. habar nu am!

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..