sâmbătă, 1 decembrie 2012

Eu nu imi dau nici o sansa!


    Nu voi putea niciodata avea o relatie cu el atata timp cat nu pot sa purta o conversatie normala cu el (vechea poveste).
    Sunt beaga. Am iesit ieri cam toti colegii si am intrat in vorba cu toti.. inafara de el. Cu ceilalti e mai usor. Nu imi pasa ce cred ei sau ce impresie isi formeaza. Cu el insa.. prefer sa nu vorbesc despre asta.
    Cred ca cel mai tare ma doare ca dupa ce mi-a gasit blogul a inceput sa ma evite.. Cu Bianca am tot vorbit dupa ce mi-a citit tot blogul si m-a cunoscut in goliciunea mintii mele, dar el.. probabil nu ii pasa suficient incat sa imi citeasca toate postarile, sa ma ajute sau sa incerce macar sa ma inteleaga. Poate nu merit sa fiu inteleasa. Poate nu merit atentia lui.
     Nu stiu cand am ajuns la concluzia ca "decat sa spun ceva gresit mai bine nu mai spun nimic". Nu stiu cand a ajuns sa insemne atat de mult pentru mine, cand am inceput sa tremur prima data cand il vad sau cand au inceput sa ma amuze glumele lui. Spun si eu..
     Noi doar bem impreuna. Noi doar fumam, facem glume si radem.. noi si cu ceilalti colegi. Situatie asta ma ucide in interior. Mi-e dor de persoana rationala care eram inainte de el, mi-e dor de fata aia care nu se indragostea niciodata...

     Un prieten mi-a spus ca "eu nu imi dau nici o sansa". Are dreptate. El e special.. eu sunt doar o oarecare.

    P.S: Sper ca nu e prea deprimanta postarea..e doar o stare. La multi ani tuturor romanilor de 1 Decembire!

  Anemona.

24 de comentarii:

  1. Ceilalti ne vad prin ochii nostri. Probabil ca daca te consideri o ,,oarecare'', asta va crede si el despre tine. Totusi eu cred ca omul emancipat vede totul cu ochii din dotare. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit si eu de ideea asta.. nu stiu, oricum mai am doi ani si dupa o sa dispara din viata mea la fel de brusc cum a intrat :(

      Ștergere
  2. tu iti pierzi cumva respectul fata de tine din cauza lui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi l-am pierdut de mult timp :"> niciodata nu am reusit sa am incredere in mine

      Ștergere
    2. Nu stiu...am senzatia ca arat aiurea, si acum la 64 kg :(

      Ștergere
    3. daca vrei sa vorbim adauga-ma in lista raita.florina@yahoo.com
      daca tu vrei sa schimbi asta poti nu trebuie sa disperi. eu ce sa mai zic ca ajunsesem la 64 si din neglijenta m-am ingrasat inca 4 pe care o sa le dau jos pana la Craciun:-w

      Ștergere
    4. Te adaug acun :*.. o sa reusesti sa slabesti, daca ai reusit odata o mai poti face :o3

      Ștergere
  3. Eu nu cred că el te evită pentru că ai un blog.Poate toată treaba asta cu evitatul e doar în imaginaţia ta.Probabil că nici el nu ştie cum să intre în vorbă cu tine,şi de aceea tace.Nu cred că eşti bleagă,doar că mai ai puţină nevoie de curaj.Toate suntem timide când vien vorba de ,,a face primul pas".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar nu am,dar de fiecare data cand am incercat sa vorbesc cu el m-am comportat stupid..

      Ștergere
  4. Postarea e deprimanta,dar si eu sunt la fel de deprimata ca si tine,oarecum din aceleasi motive.La multi ani si tie si poate iarna ne va face o bucurie,dar parca nu mai am puterea sa cred in miracole...
    Te pup!>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pup si eu >:D<.. nici eu nu mai cred in miracole :( nu in miracole care sa mi se intample mie cel putin..

      Ștergere
  5. Te referi la vorbitul in general sau la cel fata in fata?
    Pentru ca daca e fata in fata atunci te inteleg perfect dar daca te referi la general nu pot intelege de ce nu poti sa vorbesti.
    Eu una as vrea sa am macar id lui si sa vorbesc dar nu am putut face rost nici macar de atat.
    O persoana mi-a zis o data ca ea nu se asteapta sa ii cada totul din cer.
    Ce parere ai? :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mess ii scriu dar rareori imi raspunde :(.. poate ar trebui sa faci rost de ID lui, nu se stie niciodata >:D< eu am incercat, macar poti si tu incerca..:D

      Ștergere
  6. Heii!!Nu mai spune ca esti o "oarecare",fiecare e special in felul lui si in plus o sa gasesti o perosana pentru care o sa fi speciala...Poate nu te evita din cauza blogului,dar nu stie cum sa reactioneze..In general,baietii nu gasesc o alinare sau un mod de a-ti exprima sentimentele in scris si poate de aceea nu stie cum sa se comporte....
    Cat despre "decat sa spun ceva gresit mai bine nu mai spun nimic" sunt cam 80% de acord cu tine,pentru ca de multe ori si eu fac la fel,dar dupa imi pare rau si ma gandesc ca daca imi spuneam parerea era altcumva....
    Deci..capul sus,e greu,dar poate cineva,undeva te asteapta:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In orice problema gasim cate un "poate",dar de multe ori acel "poate"e varianta cea buna

      Ștergere
    2. Nu stiu.. :( mi-ar placea sa nu existe situatia asta, cuvantul asta!

      Ștergere
  7. Fiecare om e special in felul sau. Trebuie sa te gandesti ca si el e om, poate si el simte la fel, sau pur si simplu are alte probleme si nu vrea sa se complice. Nu rezolvi nimic daca tii in tine.
    Si crede-ma, mai bine zici o prostie de care o sa razi mai incolo, decat sa taci si sa regreti dupa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai dreptate.. cat de frustrant e faptul ca nu il pot citi :(

      Ștergere
  8. Eu una nu cred ca el nu-ti citeste blog-ul .. nu pot sa cred asa ceva.Adica , cum poti stii ca cineva scrie despre tine si tu sa stai indiferent , sa fi ars si sufletul in mine si tot m-as fi uitat . Dar ma rog , niciodata nu pot sa inteleg cum nu toti sunt asa curiosi ca mine . :-"
    Oricum , nu are de ce sa te evite din cauza blog-ului , cred ca candva o sa afli toate asta , ar trebui sa porti o conversatie serioasa cu el pe tema asta..candva . Nici eu nu am incredre in mine , si nu doar din punct de vedere fizic dar de cele mai multe ori am reusit sa vorbesc cat de cat . Ar trebui sa incerci sa fii tu insati cu el , amesteca-l cu decorul , ignora macar cateva momente sentimentele pe care le simti pentru el . De cand te citesc mi-am dat seama ca esti destul de nebuna ( in sensul bun ) , chiar nu poti sa razi putin de viata si sa zici ceea ce vrei , fara rationalitate?Zici ca nu mai esti rationala , ba eu zic ca esti , ca daca nu erai nu te abtineai .. Hm , am trancanit destul , concluzia e ca eu si toti cei care te citesc banuiesc , te considera o persoana minunata , nu ar trebui sa-l scutesti de compania ta incantatoare .
    Sa ai o iarna magica ! >;d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a promis, deci nu cred ca il citeste.. :-s
      Mi-ar placea sa fiu si sa ma simt in stare sa port o conversatie cu el.. serioasa sau mai putin :D..sunt nebuna, de treaba sau afurisita.. pot fi oricum, dar nu in preajma lui :(multumesc mult pentru urare si comentariu, mereu reusesti sa ma inveselesti :)

      Ștergere
  9. E ok, iti cunosc starea... din pacate :(.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..