marți, 9 octombrie 2012

Seriozitate online

       In ultimii ani consider ca magazinele online au reusit sa isi castige cat mai multi clienti. Este mult mai usor sa faci cumparaturi dand doar cateva click-uri, decat sa pleci sa cauti in tot orasul ceva de care sa ai nevoie si sa iti si placa (asta imi suna a ceva gen misiune imposibila).
        Eu recunosc ca majoritatea cumparaturilor nu le fac prin intermediul internetului, dar sunt unele produse pe care pur si simplu nu le pot gasi in orasul meu sau care imi atrag atentia. Si atunci simt nevoia de a cumpara, si rareori ma pot abtine.
        Pentru ca un magazin online sa ma faca sa cumpar ceva din produsele pe care le promoveaza, site-ul trebuie sa fie unul bine pus la punct. Ca cumparator trebuie sa ai incredere si sa fii sigur ca produsele pe care le comanzi ajung la tine destul de repede si intr-o stare foarte buna.
        In magazinul online Oktal puteti gasi foarte multe produse de calitate, si sunt sigura ca fiecare dintre voi are nevoie de ceva de pe acolo.  Sloganul Oktal este  „Promisiuni respectate. Din 1999” - asta ne indica faptul ca din 1999 cei care lucreaza acolo isi fac foarte bine treaba, iar oamenii sunt multumiti de serviciile oferite. Mi se pare firesc ca atata timp cat eu imi respect promisiunile sa imi fie respectate drepturile si sa am parte de cele mai bune servicii.
          Aveti grija ce cumparati online si de unde - ca asta e cel mai important. Alegeti mereu site-uri serioase si care reusesc sa aiba mii de clienti multumiti in toata tara.

         Acest articol este scris pentru Superblog 2012 - proba 3

6 comentarii:

  1. Eu de pe net daca se intampla sa comand ceva, comand carti. Foarte rar accesorii. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai comandat si eu carti.. hmm.. mi-as dori sa ma pot abtine cand vine vorba de accesorii :D.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori imi iau papuci de pe net si diverese obiecte pentru manichiura:d...mi-am luat chiar si mp3:))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mi-am comandat online decat 3 carti... Totul a fost ok cu ele, asa ca probabil voi mai comanda si altadata...chestii :D

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..