duminică, 21 octombrie 2012

Press to Play!

   
 
     In limuzina lumina are o intensitate destul de slaba, dar in ciuda acestui amanunt eu reusesc sa observ in oglinda retrovizoare reflexia serioasa a soferului. Ii zambesc iar el imi raspunde facandu-mi cu ochiul. Chicotesc. Probabil este putin invidios, cine nu ar fi?.. Am fost atat de norocoasa sa castig invitatia asta la o petrecere unde vor fi doar VIP-uri, ma inscrisesem la concursul de la radio spunandu-mi ca nu am nici o sansa, si acum sunt aici, intr-o limuzina de lux, strangand in palme tapiteria de catifea a scaunelor, zambind..
      M-am imbracat cu o rochita senzuala crem, nimic nu mi se pare ca incita mai tare ca aceasta culoare, nici macar rosul. Port niste dresuri negre, iar pantofii au tocuri ametitor de inalte. Simt ca in seara asta pot fi ceea ce imi doresc, ca toate visele imi vor deveni realitate, ca toate regulile dupa care ma ghidez in viata de zi de zi sunt doar in mintea mea si le pot ignora cand vreau si daca vreau, iar seara asta trebuie sa fie exceptia..
      - Am ajuns, imi sopteste soferul privindu-ma de parca ar fi fost vrajit.
      Ma fac ca nu am auzit si ii ignor replica. Imi scot din posetuta rosie parfumul preferat si ii deschid capacul.
      - Press to play! soptesc in timp ce apas pe pulverizator.
      Intreaga limuzina se umple de o mireasma sublima, iar acordurile aromelor atat de bine alese ma fac sa zambesc. Parfumul Playboy VIP For Her este preferatul meu, mereu ma face sa ma simt ca o regina.
      Iau sticla de sampanie care era langa mine pusa in racitor, ridic doua pahare si bag sticluta de parfum inapoi in poseta. Ma ridic si ii multumesc soferului, apoi ies din masina in timp ce el se balbaie incercand sa scoata doua-trei cuvinte. Hmm..
       Pasesc pe covorul rosu simtindu-ma sexy si sigura pe mine, oamenii ma privesc parca vrajiti dar mie nu imi pasa, eu il vreau pe el, asta e jocul nostru si nu avem nevoie de nici un spectator. Intru in vila ce parea un palat si il zaresc, este langa bar si in maini are un pahar de Martini, poarta un costum care ii vine ireal de bine iar pe langa el se tot fataie o blonda putin cam stearsa. Zambesc fericita ca am concurenta (desi se putea si mai bine). Ma indrept spre ei si pun paharele de sampanie pe bar.
        - Ma ajuti putin cu asta? il intreb intinzandu-i sticla de sampanie.
        - Bineinteles!
        Imi ia sticla din mana si mainile noastre se ating pentru o fractiune de secunda. Simt cum trupul imi vibreaza atins parca de un fior necunoscut, magic.
        Deschide sticla de sampanie in timp ce ma priveste curios. Privirea lui albastra imi cerceteaza atent intunericul ochilor, dand nastere multor ganduri pe care nu credeam ca o sa le am vreodata.
        - Eu nu am un pahar! spune blonda putin suparata.
        Chicotim amandoi.
        - Poti sa te duci sa iti aduci unul, ii spun rautacioasa.
        - Dar..
        Ma apropii de ea pasind apasat asemenea unei feline.
        - E jocul nostru.. si nu e loc si pentru tine in el, ii soptesc la ureche.
        Ma priveste stupefiata. Probabil stie ca deja a pierdut. Isi da ochii peste cap si isi strange buzele, abia abtinandu-se sa nu imi spuna cate ceva. In cele din urma ofteaza si se indeparteaza de noi, spunandu-i lui Ian ca i-a parut bine ca l-a cunoscut.
       Eu il privesc in continuare. Abia imi vine sa cred ca barbatul pe care l-am admirat in fata micului ecran e acum chiar aici, langa mine.
         - Dansezi? ma intreaba, lipindu-si corpul usor de al meu.
         - Hmm..
         - Stiu un loc unde o sa fim doar noi. O sa putem sa admiram stelele, sa ne uitam la cer.. o sa ne lasam invaluiti de intuneric.
         - Dar ce romantic sunteti, domnule Ian Somerhalder!
         - Ma poti tutui, domnisoara..
         - Shh! Numele meu nu conteaza. Cel putin nu acum. O sa il afli mai tarziu.. daca o sa vrei.
         - As putea sa iti dau un raspuns la replica asta chiar acum, imi spune lipindu-si buzele de gatul meul.
         Inchid ochii fericita, promitandu-mi ca seara asta o sa fie perfecta si toate visele vor deveni realitate.
       
Articol inscris pentru SuperBlog 2012- proba 8

10 comentarii:

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..