miercuri, 31 octombrie 2012

Mai bine decat singura..

 
     Nu imi explic cum ieri am trecut de la un plans isteric la un ras molipsitor in mai putin de jumatate de ora. Incepusem sa plang pentru ca am niste probleme pe care simt (si stiu) ca nu le pot depasi, care nu depind numai de mine si care ma macina si imi cauzeaza tot felul de ganduri deprimante.
     L. m-a sunat. Intre noi mereu a fost (sau asta am vrut sa cred, in fine..) un fel de legatura invizibila care ne face sa depindem intr-un mod straniu una de alta. Pana sa ma tradeze in cel mai halucinant si umilitor mod pot spune ca tineam la ea ca la o sora.. acum sincer nu mai stiu, prefer sa nu imi mai bat capul si sa dau vina pe faptul ca am nevoie de poveste mai mult decat am nevoie de ea (nu imi vine sa cred ca am recunoscut asta!).
     - Ce faci? ma intrebase la telefon, putin confuza.
     Plangea si ea. Plangeam si eu. Am povestit un timp, si dupa am inceput sa radem ca nebunele. Sa ne bagam ceva in ea de viata. Sa ne dam seama ca defapt plangem degeaba. Ca niste proaste.
      A fost un moment in care nu mi-a mai pasat. In care am uitat de probleme fara sa beau alcool ca o disperata sau sa privesc o tigara cum incet incet se stinge. A fost un fel de.. betie/inconstienta spirituala (oare exista termenul asta sau tocmai am mai inventat ceva..???).In orice caz a fost de o mie de ori mai bine sa rad cu ea decat sa plang singura.
     
     Dar dimineata m-am trezit. Si mi-am amintit ca acea problema. Si ca nu depinde numai de mine sa o rezolv. Si mi s-a frant sufletul.. iar.

    Tu in ce moment ai fost beat/inconstient spiritual?

  Anemona nu e aici. Azi nu sunt si nu am fost puternica. Nu pot si nu vreau!    

8 comentarii:

  1. Uneori,chiar cele mai neasteptate persoane te pot socate din aceea stare in care esti chiar si pentru cateva minute/ore...
    Nu-mi amintesc nici un moment sa fi fost
    in aceea stare,dar stiu de cate ori cele mai neasteptate persoane m-au ajutat cu un sfat,o vorba buna sau doar au stiut sa fie pentru mine cand am avut nevoie....
    Ce probleme ai?:|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probleme cu tata..si sunt destul de aiurea..
      Multumesc pentru comentariu >:D< si voi imi sunteti alaturi asa..

      Ștergere
  2. De ce sa-i spui "inconstienta spirituala"? :o3 Gandeste pozitiv, spune-ti ca totu-i mai usor ca nu esti singura si ca, indiferent de cat e mare e problema, treci mai usor peste daca ai un prieten alaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da..dar depinde si cum treci, si eu parca simt ca nu mai reusesc sa fac fata.

      Ștergere
  3. Vezi ca se poate ?
    Vezi ca poti si fara bautura si tigari . Tot ce conteaza este sa gaseste mereu motive sa razi . Nu e neaparat nevoie de o persoana , si un catel te poate inveseli , si o frunza te poate inveseli daca o privesti intr-un mod special si placut . Ma bucur ca de la plans ai trecut la ras , aminteste-ti momentele frumoase ale vietii si asa o sa razi mai des! >;D<
    Moment in care am avut acea stare ? Hm.. au fost mai multe , nu stiu acum unul exact .. O seara buna !:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt genul de persoana care tinde sa analizeze foarte mult, care uneori abereaza cautand un motiv in conturul fiecarui zambet..
      Multumesc mult pentru comentariu, tu mereu esti aici <3

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..