vineri, 9 martie 2012

Oglinda?

  Dumnezeule,cat urasc clipa aceea!Cand ma privesc in fata oglinzii si ma intreb asta sunt eu?..dar ce m-a facut sa ajung asa?".Privesc imaginea reflectata de suprafata argintie si nu imi dau seama a cui imagine este acolo.Un om cu un suflet prea mare sau o persoana fara suflet?Oare mi-au luat si sufletul sau pur si simplu l-am ascuns eu acolo,pe undeva?! In orice caz,acum nu il mai pot gasi..
  Mi-am dat seama ca lucruri care reprezentau centrul universului meu de alta data pur si simplu nu mai conteaza. Incepe sa nu imi mai pese, sa fiu indiferenta - si da,asta e tot ceea ce am vrut. Dar e o diferenta uriasa intre o dorinta neimplinita si faptele propriu-zise.Ce ma fac..?!

9 comentarii:

  1. În oglindă vezi cu siguranţă o persoană cu un suflet mare.. Indiferentă, poate e bine să fi..Habar n-am. Deşi eu sunt cea mai indiferentă persoană pe care o ştiu - sau încerc să fiu ?!. Poate ştii tu.. E doar o fază d-aia a vieţii. Până la urmă suntem încă copii şi viaţa se joacă cu noi cum are ea chef. Încă. Poate după un timp o să fie cum vrei tu. Până atunci.. Acceptă ce se întâmplă - să spun aşa. Eşti o persoană minunată şi Doamne, Doamne îţi va îndeplini toate dorinţele într-o zi. Acum poate încearcă să vadă cum o să acţionezi.. Şii ai zis că ţi-ai dorit să fi indiferentă.. Eee aici se aplică regula '' Ai grijă ce-ţi doreşti!''
    Are sens ce am scris oare?! Sper. Nu-ţi face griji, totul va fi bine!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are sens.Chiar mi-ai dat niste sfaturi utile.Iti multumesc >:D<

      Ștergere
  2. Indiferenta nu ajuta la nimic.Doar esti pe un drum care se imparte in doua parti: una buna, una rea si nu mergi mai departe.
    Daca acea dorinta nu s-a implinit acum nu inseamna ca trebuie sa o lasi sa te doboare:d
    Noi insine suntem oameni mai puternici ca orice sentiment.Eu asa gandesc:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un mod de gandire diferit..cat mi-as dori sa gandesc si eu asa..

      Ștergere
  3. chiar vrei sa te spanzur de degete?>:)) >:D<...
    serios acum, ce-i cu tine!?:|

    RăspundețiȘtergere
  4. Am trecut de prea multe ori prin asta..ştiu ce simţi.Şi eu mă mir uneori dacă într-adevăr sunt eu această fiinţă ce se uită în oglindă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cresti, te maturizezi, asta e... multe lucruri se vor schimba de-a lungul vietii tale, tu esti singura certitudine, dupa cum spun eu mereu :)

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..