marți, 20 martie 2012

De ce aici?De ce acum?

  O sa raman mereu o persoana ciudata,chiar si pentru mine.Nu voi intelege de ce aleg sa scriu aici ce traiesc,de ce las mesaje pe blogul asta persoanelor care nici macar nu stiu ca am asa ceva si carora niciodata nu le-as da acest link.
  De ce este atat de usor sa spun tot ceea ce ma framanta aici,si nu pot sa le spun lor?De ce unii dintre voi ma cunoasteti chiar mai bine decat ma cunosc unii "prieteni" binevoitori?
  Imi inghit aceste ganduri.Si lacrimile.Trebuie sa slabesc,trebuie sa merg la sala,sa alerg si sa ignor atat de multe ganduri.Sa iau o carte cu mine si sa ma pierd intr-o alta poveste,sa ma mint ca este a mea si sa sper.. ca nu voi gresi.

14 comentarii:

  1. E mai usor sa scrii aici pentru ca aici nu te temi de reactia lor. Iar persoanele de aici te cunosc mai bine pentru ca afla lucruri pe care altora nu le spui :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presupun ca ai dreptate :(

      Ștergere
    2. Stiu... eu arat tuturor blogul si nu imi este frica sa le spun unde se regasesc. Doar ca si ei au impresia ca ma cunosc si pot spune orice despre mine.

      Ștergere
    3. Pai... nu prea poti cunoaste un om doar pentru ca asa crezi. Si daca il cunosti, nu spui orice despre el, ci doar ce crezi ca e adevarat, nu? Cum ar fi fost sa iti spun si eu la postarea in care intrebai ce cred ceilalti despre tine ca esti vicleana, ai un stil extrem de introvertit, dar de fapt esti foarte egoista si minti mult? Asta mai insemna ca te cunosc? Nu.

      Ștergere
  2. Tibi are dreptate.. Si mie imi e mai usor sa scriu pe blog unele lucruri.. Pentru ca probabil daca as spune cuiva m-ar crede idioata sau prea dramatica.
    Cel mai bine poti transmite ce ai in suflet prin scris, dupa parerea mea. Si eu ma consider uneori ciudata, dar mi-am dat seama ca defapt eu sunt cea normala si restul oamenilor sunt ciudati. =D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) E un punct de vedere.Iti multumesc foarte mult pentru comentariu,m-ai ajutat sa vad situatia putin mai .. altfel.

      Ștergere
  3. Pentru că pe blog (și nu doar aici) poți să fii cine vrei tu, iar lumea iubește persoanele cărora nu le e frică să arate cine sunt, fie ei anonimi sau cunoscuți. Scrie în continuare, nimeni nu te oprește și nimănui nu-i trebuie justifcare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea sa pot sa spun astea si in viata reala fara sa port in suflet urme de regret.. Nu cred ca ma voi opri prea curand din scris :*

      Ștergere
  4. Ar fi mai usor sa te accepti asa cum esti !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai captivat cu blogul tau, desi sunt simplele tale sentimente. Dar, pana la urma, nu pentru asta sunt blogurile? (Mai mult sau mai putin)
    In fine, nu ma lua in seama. Ideea e ca te voi citi de acum inainte :*

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..