joi, 1 decembrie 2011

1 Decembrie!

 

  Cand zic "decembrie",ma gandesc imediat la craciun, cadouri, bucurie, bunatate, iarna, zapada .. Adevarul este ca ador iarna! Este anotimpul meu preferat,si vreau sa cred ca ziua mea de nastere nu a influentat aceasta decizie. Si totusi.. Cum sa nu iti placa sa privesti fulgii mari de zapada,sa te bucuri ca un copil mic cand descoperi mesajele celorlalti cu "Un craciun fericit",cum sa uiti gustul ciocolatei calde pe care ti-o aduce mama cat timp tu stai si privesti lenes la televizor? Cum sa uiti zilele in care iti suni prietenii si ii rogi sa iesiti afara,sa va bucurati de zapada? Eu vreau sa cred ca toti oamenii fac lucruri din astea..
  E drept ca zapada nu ramane atat de curata pe strazile din orasul asta,ca sa fiu realista. Si nu mai am 10 ani.Si poate primesc mai putin decat daruiesc.Dar asta nu ma impiedica sa ma bucur ca intodeauna..

 Astazi e si ziua Romaniei.. si,desi am muuulte de criticat,nu cred ca as putea locui in alta tara.Deci, fie ca simtit si voi la fel sau pur si simplu traiti in Romania, haideti sa traim ziua asta!

     Tu ce faci de 1 decembrie?

2 comentarii:

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..