luni, 16 iunie 2014

Imi place ploaia..

  Imi place ploaia. Nu imi plac oamenii care se tem de ploaie. Nu ii inteleg.. fulgerele sunt niste zgomote adorabile. Si oamenii care iubesc ploaia sunt adorabili, desi rar mi-a fost dat sa vad asa ceva.
  Si spui ca iubesti ploaia? Pai ai dansat vreodata in ploaie? Poate doar iti place ploaia. Si mie imi place. Uite, deja imi place si sufletul tau.
   Scriu ca un copil cretin, fara pic de inspiratie. Mi-e dor de trecut.

4 comentarii:

  1. Salut, imi cer scuze pentru spam, insa vreau sa te invit la un concurs cu premii in bani.
    Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea: „Daca te-ai trezi intr-o dimineata cu o importanta suma de bani, ce dorinte ti-ai indeplini?”
    Mai multe detalii aici: http://literestacojii.wordpress.com/2014/07/02/concurs-avbs/
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e adevarat! Nu scrii deloc ca un copil cretin :* si eu duuc lipsa de inspiratie, dar e doar o perioada pentru noi toti care scriem. Si mie imi place ploaia. E cea mai linistitoare senzatie sunetul ploii batand in geam...e uimitor

    RăspundețiȘtergere
  3. Maine plec la Magura, Brasov si cica o sa ploua pe toata perioada sederii, dar e ok. Imi place sa ma plimb in ploaie :) Nici eu nu ii suport si nu ii inteleg pe cei care se tem de ploaie ca de ciuma....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici tu nu ii suporti si nu ii intelegi pe cei care se tem de ploaie? Pai asta pentru ca, poate..., esti prea incuiat(a) la minte. Poate cand o sa mai cresti, eventual o sa te maturizezi, o sa iti dai seama ca fiecare persoana este diferita in felul ei. Nu este datoria ta sa intelegi o persoana, cum nu te poti caca in gusturile cuiva.

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..