sâmbătă, 6 iulie 2013

Iarasi despre fericire


     Ascult Vama - Post iubire si stau degeaba de vreo 3 zile. Si ma simt fericita.
     Nu fac nimic. Ma multumesc sa traiesc, sa simt, sa respir, sa invat sa iubesc..
     Nu stiu daca asa trebuie sa fie fericirea. Daca ma comport cum trebuie. Probabil gandesc prea mult pentru un om fericit, dar nu imi pasa. Poate sunt unul din oamenii aia la care fericirea nu se manifesta intr-un fel distructiv. El s-a inselat. Imi vine sa rad. Cat de prost a putut sa fie! Ce idee cretina! Cum ar putea sa ma distruga cel mai minunat lucru, acela care ne face sa ne simtim cu adevatat intregi, cum ar putea sa ma distruga fericirea ... ?!?
     Habar nu am ce ma face sa ma simt asa, dar este o senzatie aproape neomeneasca. Fericire in stare bruta - v-as da putin la fiecare, sa gustati, sa simtiti, sa va amagiti..
     Am inceput sa cred ca sunt cu adevarat norocoasa. Primesc atat cat ofer si chiar nu am nevoie de mai mult. Am prieteni. Am familie. Am tineretea. Si.. il am pe el :). Restul e optional.

      Anemona.

      Mesaj pentru anonimul inteligent: spune-mi te rog locul si ora, sunt foooarte nerabdatoare :D sper ca nu e ceva rau.

13 comentarii:

  1. Ăl Inteligent6 iulie 2013 la 15:08

    obtional ??? =)))) Nu pot sa creeed :))))

    Cred ca pana la urma o sa ne intalnim in Tiglina. Nu sunt sigur unde vreau sa mergem... Cam pe la 4 ar fi ok pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite asta patesc daca nu recitesc ce scriu x_x mersi ca mi-ai atras atentia.
      Ok. Azi, la 4, in tiglina.. pe partea cu floraresele acolo in statie. E ok? In caz ca nu imi raspunzi..eu voi fi acolo oricum:).

      Ștergere
    2. Nu tine vremea deloc cu noi. Daca vrei alege un local din tiglina. Daca nu ma gasesti in statie la 4 :D. Sper sa se opreasca.. :-s..
      P.S: Nu iti uita umbrela :D

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-am sters comentariul ca te faci de ras :) cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum ai stiut ca sunt eu??? Sa inteleg ca nu mai uitat? Poate nu am gresit eu...Poate nu doar eu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Alta clasa>aceleasi culoare>priviri indiferente...Pe celalalt eu l-am pus sa-ti faca conversatie.Am stabilit cu el niste limite pe care le_a incalcat crezand ca el este Al inteligent . Nu pot sa cred ca nu ai realizat asta...tocmai tu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai esti nebun :)) Nu mai bine stai tu cumintel acolo si nu mai aberezi? Este adevarat, a fost un alt anonim de la inceputul inceputurilor, dar mi-am permis sa ii continui eu treaba, pana cand am considerat ca nu mai merge si nu imi pot atinge scopul. De cand m-am bagat eu in asta, ea a continuat sa intrebe la replicile mele "Tu esti anonimul meu inteligent, nu?".
      Multumesc. :))

      Ștergere
    2. @Anonim..
      1. In primul rand: "Alta clasa>aceleasi culoare>priviri indiferente..." -> nu inteleg ce ai vrut sa spui cu astea. Chiar nu inteleg. Daca imi poti explica, as fi foarte recunoscatoare.
      2. Pe celalalt tu l-ai pus? Sa inteleg ca tu l-ai motivat? Esti primul meu anonim? :) Cel care mi-a zis chestiile alea "dragute" despre O.?
      3. Tocmai eu? :))
      Cred ca nimeni nu s-ar fi prins. Sunteti deja prea multi anonimi. De acum te rog sa te semnezi cumva. Nu e vina mea ca nu imi dau seama ce spuneti.
      P.S: Tu esti dispus sa bei o cafea saptamana viitoare cu mine? :)

      @Al inteligent.. merci de explicatii :D

      Ștergere
  6. Cred ca nu ar trebui sa semnez nimic atata timp cat tu nu poti simti dincolo de cuvinte-spun asta cu tristete si nu acuzator...Vezi,cuvintele frumoase nu ne fac mai frumosi si cu atat mai putin primi sau inteligenti(!) Dupa atata timp ai sesizat esentialul,desi era totul evident din prima clipa. Multumesc ptr.invitatia ta! Cafeaua alaturi de tine are cu siguranta un parfum anume ! Dar oare eu ce voi putea sa_ti las?! Doar parfumul unui anonim...iar de anonimi este plina lumea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel ineligent chiar e inteligent :) mi-a lasat cateva dubii, dar am zis sa nu acuz pentru o idee atata timp cat nu am dovezi.
      Deci ce anonim esti tu? Ma cunosti?
      Daca vii la o cafea iti promit ca nu vei fi unul din alti anonimi inutili. O sa asociez un nume. Si nu voi spune nimanui. Promit :).

      Ștergere
    2. Nu am vrut sa sune chiar asa. Nimeni nu este inutil. Doar ca sunt curioasa cine esti :). Si mi-ar placea sa discutam fata in fata.

      *inteligent

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..