miercuri, 10 iulie 2013

Gaseste acea persoana


      Gaseste acea persoana cu care sa te intelegi din priviri. Gaseste acea persoana care sa te cunoasca mai bine decat te cunosti tu. Gaseste acea persoana care sa nu te judece si care sa nu incerce sa te schimbe. Gaseste acea persoana care sa te accepte asa cum esti, care sa fie dispusa sa faca sacrificii pentru tine. Gaseste acea persoana langa care sa poti sa fii tu in adevaratul sens al cuvantului.

      Unii s-au gasit. Imi place sa ii privesc cum se inteleg prin necuvinte. Pare ca intre ei este o complicitate pe care iti este imposibil sa o descifrezi, dar pe care o poate observa oricine..
      Nu am intalnit pana acum nici un om care sa nu merite sa cunoasca iubirea. Am intalnit in schimb multi idioti care nu stiu unde sa caute, care asteapta sa le pice totul din cer fara ca ei sa faca nimic..  cateodata stau si ma intreb daca oamenii chiar sunt constienti de cum ar trebui sa mearga lucrurile cu adevarat. Daca cauti ai mai multe sanse sa gasesti ceea ce ai nevoie, nu poti fi atat de norocos sa primesti totul fara ca tu sa depui macar un efort minim. Fericirea nu o sa vina la tine cat timp tu stai si iti plangi de mila, nu o sa iti bata la usa si o sa se scuze ca traficul a fost mult prea aglomerat.
      Te-ai gandit vreodata ca si acea persoana speciala te asteapta? Da, te asteapta pe tine. Si tu ce faci? Stai si astepti sa vina ceva ce ar cam trebui sa cauti. Crezi ca poti gasi o comoara daca nu incerci macar sa gasesti harta ca sa iti indice drumul? Esti nefericit pentru ca nu faci nici un pas spre fericire. Adevarul este ca e doar vina ta.
      Lumea asta e plina de idioti care asteapta o sansa, dupa asteapta sa isi faca curaj, dupa asteapta clipa perfecta, o clipa care dureaza atat de putin si pe care o pierd.. pacat ca nu isi dau seama ca momentul perfect este ACUM, ca poti face oricand un pas spre fericire.
      Candva o sa imi dai dreptate. Vei gasi fericirea intro persoana care iti va spune ca te-a asteptat pe tine. O sa iti para ireal. Totusi, sper sa nu fie prea tarziu.

       Anemona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..