sâmbătă, 1 iunie 2013

Despre libertatea pe internet si anonimii enervanti


     Cand ai un blog, iti asumi anumite riscuri. Cu siguranta vor exista oameni care nu vor reusi sa citeasca printre randuri, care isi vor bate joc sau vor invata sa te urasca chiar daca nu te cunosc personal..
     Inainte de acest blog am avut destul de multe jurnale. Scriam de mica, dar scriam pentru mine. Nu stiu cum s-a nascut aceasta nevoie in mine, dar acum sunt sigura ca asta este cea mai veche dependenta a mea. Imi place la blogul meu ca aici pot fi cine sunt cu adevarat, fara sa imi pese de consecinte. Ma citesc multi, dar sunt multi si cei care inchid aceasta pagina si nu mai revin aici niciodata.
     Cine nu ma suporta este liber sa plece de pe aceasta pagina. Comentariile voastre de cele mai multe ori ma ajuta, dar acum ma fac doar sa ma simt deamagita si incapabila sa rezolv acest conflict. Va jigniti intre voi fara ca macar sa va cunoasteti, si eu nu stiu ce sa fac. Pot doar sa imi iau o punga de popcorn si sa ma uit la spectacol, si probabil asta o sa si fac. Diseara sunt plecata la o petrecere si o sa am grija sa ma simt bine si sa nu ma mai gandesc la ce se mai intampla pe aici.
     Tata obisnuia sa imi spuna ca "cel destept cedeaza primul". Persoanele inteligente nu continua un conflict care nu are rost si care nu duce nicaieri. Va rog sa luati in vedere acest aspect.

      Aparent indiferenta,
      Anemona.

26 de comentarii:

  1. DISTRACTIE PLACUTA SI O SEARA VESELA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Moşu Tibi e hoţ ! Vrea sa ramana singur cu Anemona si apoi sa stinga lumina ! Ma antreb daca nu el a creat diversiunea asta,trimitand postari anonime , ca sa o faca pe taticul protector dupa aceea... Lasa ca nici noi nu santem de gradinita ! Aşa ca trebuie sa aparam onoarea Anemonei ! Deci anonimi de peste tot UNIŢIVA ! Avem o cauza nobilă si un blog de salvat ! Moşii ăştia sant parşivi tare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. O sa iti sterg comentariile daca mai continui in stilul asta..

      Ștergere
  3. Imi amintesc cu neplăcere de tine...Peste tot raman doar urmele picioarelor tale desculţe si cojile de seminţe din care-ţi iei doza de vitamine zilnice ! Te plangeai anterior că te doare in p...a , dar de fapt suferi de hemoroizi in forma agravată ! Peste toate îţi mai sar si hormonii pe urechile alea clăpăuge care incurcă traficul prin intersecţii . De unde stii cum scriu eu ?! Tu doar îţi inmoi tibia ori peroneul in noroi , mazgalesti ceva in sanscrită si te consideri rembrasciană...nu pomenesc de mainile tale deoarece ai doar două ; cu una te scarpini pe unde apuci , iar cu cealaltă manevrezi seminţele ori iţi mangai urechile ... Inteleg ca ai o zi proasta ca tine , fiindca ţi s-a stricat vibratorul improvizat dintr-un morcov reciclat şi mai inteleg ca ai avut o copilarie nefericită , dar pana a pune diagnostice la comentariile altora ai face mai bine sa-ti cureti unghiile , sa te speli pe dinţi cu detartrant si sa-ti schimbi lenjeria primita cadou de la Tutankamon atunci cand aveai cativa ani . Nu de alta , dar cam miroşi si afectezi stilul blog.ului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule,esti un gunoi(imi cer scuze admin.),Nu meriti sa-i scrii nici macar bunicii tale,care stie ce poama de nepot esti.Cat despre ai tai,numa de bine(mai ales gandindu-ma ce fel de om au crescut).In final,vei fi depistat si ai putea avea probleme asa incat iti sugerez sa te ocupi cu alte magarii...

      Ștergere
    2. Gata cu scandalul te rog.. fiecare are propriul caracter, eu o sa il ignor pur si simplu.

      Ștergere
  4. ha,ha, buna rau caracterizarea asta . Ramane antologica.O sa o povesteasca la nepoti . Desi cu morcovul de care zici nu prea sint sanse . Da'e mai bine asa,alfel umplea blogul de handicapati . Hi !
    Hai anonimii !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa iti sterg comentariile daca mai continui in acest mod.

      Ștergere
  5. Vad ca a cam degenerat discutia. Era mai interesanta discutia de pe celalalt post...

    In rest ce sa zic, bravo baieti! Ma simt mandru ca fac parte din Anonimi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iţi mulţumim ! Nu vrem in nici un caz să te dezamagim si cu atat mai putin sa te suparam , dar noi , aceste ultime două anonime care am postat anterior sintem fete ! Credem că ceilalţi sînt băieţi . Mai consideram ca noi anonimii ,sintem farmecul comentariilor ! De perimaţi cu aiere super intelectuale si citate la pachet este plină lumea virtuală ! Iţi dorim o noapte liniştită , iar maine o zi frumoasa , mai curata si mai liberă de fitze si retarde cu pretenţii de blogerfitze !

      Ștergere
    2. BRAVO FETELOR !

      Ștergere
    3. Imi pare sincer rau.

      In rest ce sa zic, bravo tuturor anonimilor (si baieti si fete)! Ma simt mandru ca fac parte din Anonimi. ***

      Va multumesc si noapte buna va doresc si voua, amandurora.

      Ștergere
    4. Pentru primul anonim: stiu ca tu esti cel inteligent, primul care a fost pe blog si cel care ma cunoaste. Imi pare rau ca am uitat sa iti spun ieri "la multi ani" de ziua copilului :D (uite, de data asta un mesaj cu subinteles pentru tine)..
      Pentru ceilalti anonimi: Imi provocati sila..

      Ștergere
  6. Noapte bună,fată! Azi am ras cu lacrimi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu.. la inceput. Dupa mi-am dat seama ca discutiile astea nu au nici un rost. Poate o sa blochez comentariile anonime pana la urma..

      Ștergere
  7. Eu nu mai inteleg prea multe,decat,ca sunt cativa ratati care se plimba pe internet,crezand ca daca si-au achitat factura,este a lor.Mi-e jena sa scriu cuvinte pe care le-ar merita(se stiu ei cine)si sincer imi pare rau de ce se poate intampla pe un asemenea blog plin de pasiunea de a scrie frumos,liber si cu bun simt.Ganduri bune Anemona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult popey >:D< nu stiu ce a cauzat aceasta inversiune, dar ma lasa indiferenta..

      Ștergere
  8. Daca ar fi sa-ti sustin intentia de a-i bloca pe toti anonimii care se distreaza pe internet,fara bun simt,am s-o fac din acest moment.Iti recomand chiar,s-o faci pe toata perioada administrarii blogului.Cat despre"criticul"din tine,spune-mi ce parere ai despre umilul meu blog?Am postat o poezie compusa asta noapte,in 5 minute,iar desenul facut azi dimineata in graba,sa-i pot da "culoare"temei.:-)
    Ganduri bune.
    Multumesc.:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place blogul tau.. din pacate nu prea am timp sa stau pe bloguri.

      Ștergere
  9. din pacate, la umbra anonimatului multi se apuca sa scuipe. in viata reala esti mai comentat pe la spate, pe blog risti sa citesti ce nu ti-au spus dusmanii cei mai mari. ideea e sa-i ignori ;).

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu baga in seama toate rautatile unora...

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..