duminică, 3 februarie 2013

Un fel de.. majorat


    M-am simtit bine. La inceput mi-am pus masca de om fericit, dar dupa am confundat-o cu propriul chip. EA nu a putut fi alaturi de mine. EA a fost internata in spital, dar EI au venit. Si ne-am distrat.
    Am reusit sa ma simt bine dupa ce am baut putin. Am reusit sa inteleg mesajul ei dupa ce am avut suficient alcool in sange ca sa il pot accepta. Si totusi.. am fost treaza. Dureros de treaza. Constienta de fiecare gest, actiune, privire. Alcoolul parca mi-a amplificat unele trairi (sau poate prefer sa dau vina pe alcool pentru unele trairi).
    Nu vreau sa ma mai gandesc la asta. Nu vreau sa ma mai gandesc la lucruri imposibile care sa imi dezintegreze sufletul in particule capabile sa simta doar durere. Nu o sa mai permit asa ceva.
    In seara asta au fost cateva momente in care am uitat sa respir. Din fericire nu toate au legatura cu el. Incep sa redevin normala.

    Marti fac 18 ani. Mi-e frica. Nu vreau sa fiu adult.

   Anemona.

7 comentarii:

  1. La cum te stiu eu pe tine, puiule, tu n-o sa te maturizezi vreodata! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand ma uit la tine nu-mi vine sa cred ca buzele alea ating alcoolul , serios , chiar nu-mi vine sa cred .. Stii foarte bine ca poti sa rezisti si fara .
    In fine , daca nu vrei sa fii adult , n-o sa fii adult , o sa fie inca un an in cartea vietii tale , cu toate astea , poti ramane copil, poti ramane asa cum doresti tu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) pot :D pot si fara..dar cand il vad..imi zic ca e mai bine cu.. sper ca ma intelegi

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..