marți, 26 februarie 2013

Sa nu pleci..


      - Te rog sa nu pleci! 
      Se comporta cu mine de parca am fi doi straini, si eu pentru prima data simt ca am pierdut un prieten. Nu stiu daca este vina mea sau a lui, oamenii se schimba si uneori asteptarile lor cresc, depasind granita absurdului. De ce nu ma poate accepta asa cum sunt?
     - Nu trebuie sa pleci, putem sa rezolvam asta si in alt mod, ii spun iar aproape izbucnind in plans.
     - Nu vreau sa mai vorbim vreodata.
     - Dar..
     Si imi musc buzele. Imi dau pentru prima data seama ca nu merita sa stai si sa lupti singura pentru un om care nu vrea si nu e in stare sa faca nimic pentru tine. Prieteni mai am. Cum am putut sa cred ca ii voi putea pastra pe toti? Oamenii se schimba, nevoile si asteptarile lor se schimba si ele.
     - Cum vrei.
     Ma ridic si plec. Nici nu observasem ca incepuse ploaia. Ma simt mai bine. Stiu ca am facut tot ce a tinut de mine si ca - spre deosebire de el - am incercat. Poate stropii de apa imi vor spala gandurile astea, dar niciodata nu vor reusi sa stearga trecutul. Aproape imi pare rau..

     Anemona.

8 comentarii:

  1. Ai luptat, ți-ai făcut datoria. Niciodată să nu îți pară rău că ai iubit și că ai vrut să salvezi o relație, indiferent de natura ei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai facut tot ce ti-a stat tie in putere pentru a va salva prietenia, se vede ca tineai la el. Pacat ca nu a fost acelasi lucru si pentru el si ati pierdut prietenia. Oricum stiu ca esti puternica si ca vei trece peste alaturi de alti prieteni buni de-ai tai. Nu merita sa lupti pentru toti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau.. dar poate ca e mai bine asa . Stii tu, nimic nu e vesnic , poate vei gasii pe cineva care sa te aprecieze asa cum esti si sa faca tot posibilul ca sa te pastreze .
    Imbratisari ! >;d<

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta..Nu poti lupta pentru o persoana care nu stie sa te aprecieze si care nu te vrea in viata lui.Imi pare rau sa stiu ca treci si tu prin asta..stiu cat este de groznic,dar viata nu se opreste in loc pentru nimeni.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..