luni, 31 decembrie 2012

Lista (2012)

 
      Mi-a fost teama mereu de chestia asta. Eu taind si adunand, scazand prietenii sau rememorand clipe, oricare ar fi ele. Eu si lista mea.
      Intodeauna am vrut parca sa fac o lista cu tot ceea ce am realizat in anul respectiv, dar mereu mi-a fost teama ca lista va ramane aproape goala. Dar hai totusi sa incerc..

      - In 2012 am trecut peste depresia care ma facuse sa nu imi dau seama daca vreau sa mor sau sa traiesc. Nu imi doream sa mai exist, dar nu imi doream nici sa dispar. Tot ce doream era ca prietenii mei sa nu ma paraseasca (si am fost proasta aici, ei nu m-au parasit niciodata), sa gasesc un loc al meu, sa ma adaptez in noul liceu, sa nu ma mai simt ciudata, sa nu mai vad un monstru cand ma uit in oglinda.. acum toate astea au disparut. Am reusit sa le ingrop in mine, desi sunt constienta ca imi vor influenta mereu comportamentul. Masca asta ramane parte din mine, orice as face.
      - In 2012 am reusit sa imi fac mai multi prieteni si sa pastrez relatiile de prietenie pe care le-am avut pana atunci (sau macar iluzia lor) si sunt mandra de asta
      - In 2012 am fost pentru prima data la psiholog (nu stiu daca trebuia sa trec asta pe lista, in fine.. )
      - In 2012 am inceput sa lucrez la "Rose", incercare reusita (sau mai putin reusita) de a scrie o carte.. hm, sper sa o termin in 2013 :)
      - In 2012 l-am dezamagit pe Bebel (haha, porecla asta inca suna ciudat) si mi-am ratat orice sansa de a mai vorbi vreodata cu el
      - In 2012 m-am sarutat prima data (si imi pare rau de persoana cu care am facut asta, nu de amintirea pe care o am)
      - In 2012 am vazut Marea.. dupa 3 ani (cred?).. sincer, chiar imi era dor
      - In 2012 m-am intalnit cu una din cele mai bune prietene ale mele (Bianca) si am vazut Brasovul (care este un oras superb, nu mai am cuvinte..). Cred ca a fost cea mai minunata experienta din viata mea si nu mint cand spun asta
      - In 2012 am fost la un curs de engleza (ceea ce este foarte ciudat pentru mine, care clar nu ma pricep deloc la aceasta materie) si mi-am dat seama ca pot invata daca vreau si ca pana la urma nu este o limba oribila si imposibila cum o credeam pana atunci
      - In 2012 am reusit sa ma tin de blog si sa scriu aproape zilnic
      - In 2012 m-am apucat sa invat sa cant la chitara (incercare cam neserioasa, dar in vacanta am timp..)
      - In 2012 am citit destul de mult (cititul ramane in continuare una din pasiunile mele)
      - In 2012  mi-am demonstrat mie ca pot face fata la noul liceu si ca ma pot imprieteni cu colegii
      - In 2012 am fost la destul de multe petreceri
      - In 2012 m-am apucat de fumat
      - In 2012 am participat la SuperBlog 
      - In 2012 am descoperit bloguri minunate, povesti de viata care m-au emotionat si am reusit sa pastrez legatura cu persoane pe care nu le-am vazut niciodata prin intermediul internetului
      - In 2012 m-am vopsit pentru prima data roscata 
      - In 2012 am slabit 8 kg fara sa ma infometez
      - In 2012 nu am mai plans atat de mult
      - In 2012 am inceput sa joc League of Legends  (ador jocul asta)
      - In 2012 l-am creat observat (?) pe Copil.. in 2012 Copil mi-a gasit blogul, in 2012 m-am aratat slaba in fata lui si am platit pentru asta.. in 2013 o sa imi iau inima gandurile si emotiile inapoi.
      - Si nu in ultimul rand.. in 2012 am creat-o pe Anemona :)

    Nu stiu daca sunt sau nu multe realizari, dar pot spune ca 2012 a fost un an mult mai bun decat 2011 (pentru mine cel putin), pentru ca am invatat sa zambesc, sa iubesc persoanele dragi si sa ma bucur de ceea ce am.
    Imi doresc ca pentru voi 2013 sa fie un an plin de bucurii, sa invatati cat mai multe lucruri folositoare si sa nu uitati ca sunteti suficient de puternici ca sa depasiti orice obstacol :).
    Si.. hmm. Sa nu uitati sa va distrati de revelion (ca se spune ca asa iti merge tot anul, dar la ce revelion de groaza am avut anul trecut si cand ma uit la lista asta parca nu prea cred eu superstitia asta :D ). Eu revelionul   il fac cu niste colegi acasa la cineva, sper sa fie o seara frumoasa. 

    Acum da, sunt Anemona :) !

20 de comentarii:

  1. Anemona este cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat în 2012,belive me!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu te cunosc foarte bine, asa ca nu stiu daca ai realizat tot ce iti doreai si daca Anemona este ceea ce iti trebuie tie de fapt, dar te felicit pentru lucrurile bune, sa le pastrezi in mintea si sufletul tau, iar pe cele rele sa le iei ca pe lectii si sa le inveti, pentru a nu mai face aceleasi greseli. In rest, la multi ani, un an nou plin de fericire si bucurii si... cat mai multa intelepciune, sa iti termini cartea si sa iti duci la bun sfarsit planurile pentru 2013 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Tibi, la fel iti doresc si tie :D si poate incepi si tu o carte, cine stie?!

      Ștergere
  3. Un 2013 fericit și plin de surprize plăcute. Meriți tot ce e mai bun și fie ca fericirea să dea peste tine și să se țină strâns :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :* un an nou bun si tie, meriti sa fii fericita :D

      Ștergere
  4. Un an nou fericit, la sfarsitul caruia sa poti scrie o lista mult mai mare cu reusite!<3

    RăspundețiȘtergere
  5. Hm..asa da ! Eu vad ca ai avut destul de multe realizari dar sunt dezamagita cand vine vorba de fumat :-w . Eh , important este ca ai reusit sa treci peste multe lucruri negative si ca ai facut fata tuturor situatiilor . Hm..petrecere frumoasa ! Eu fac acasa revelionul.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :"> nu trebuie, tigara ma inspira si tie iti place ce scriu :D multumesc, sper sa te distrezi si tu :D:*

      Ștergere
  6. Un an nou fericit! Plin de bucurii iti doresc ! :* Stai linistita ca nici al meu anu trecut nu a fost asa bun,insa anul 2o13 va fi un an foarte bun simt eu asta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :* ma bucur ca poti gandi pozitiv, invata-ma si pe mine >:D< un an nou bun si tie

      Ștergere
  7. Părerea mea e ca ai făcut în 2012 o mulțime de lucruri originale care au meritat din plin. Sper ca 2013 să-ți aducă numai momente de bucurie și încredere în forțele proprii. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos blogul...Un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  9. An nou fericit! Foarte frumoasa postarea. Felicitari pentru ce ai reusit in 2012! <3

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..