marți, 25 septembrie 2012

Perfectionista


   I-am dat sa citeasca un capitol din cartea pe care aproape am terminat sa o scriu. Si a citit. Si mi-a spus ca      parca as povesti un film, si e putin cam prea siropoasa. Si mi-a sa nu pierd vremea scriind asa ceva, daca chiar am talent.
   E ciudat cum vede lucruri pe care altii nu le vad, iar eu nu le pot percepe. Faptul ca poate face asta ma sperie si ma atrage in aceeasi masura. Ma face sa vreau sa devin mai buna.
    Jur ca i-as da si link-ul blogului, dar am scris atat de multe despre el.. si nu imi permit. Nu inteleg de unde vine increderea asta uriasa pe care o am in el, sper sa fie bine.

    P.S: Am primit un e-mail de la firma care fabrica prajiturile cu ravas. Mi-au zis ca nu se mai ocupa cu asa ceva. Deci ideea cade.. O sa ma gandesc eu la altceva.

    Anemona.

16 comentarii:

  1. 1. Daca altii nu isi exprima dezacordul fata de ceea ce faci, nu inseamna ca sunt de acord sau nu vad ceva in neregula. Poate nu au curajul sa iti spuna sau poate nu le permiti tu. Pe mine te-ai suparat cand iti spuneam ca gresesti.
    2. Daca te referi la Rose, si mie mi se pare o poveste prea siropoasa, de aceea am incetat sa o citesc dupa fragmentul 6, parca. Nu stiu daca e pierdere de timp, dar cu talentul tau puteai scoate ceva mai bun.
    3. Daca nu exista o firma de prajituri cu ravase, cine te opreste sa le faci tu acasa? Organizezi o petrecere, faci cateva prajituri cu mesaje generice, iar pentru el faci una speciala despre care sa fii sigura ca ajunge la el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. M-am suparat ca imi spuneai mereu cand greseam cate un cuvant sau ceva, dar a trecut :D.
      2. Incerc sa fac ceva mai bun, mai am din Rose doar cateva capitole.. sper sa o termin pana pe 15 octombrie.
      3. Eu in bucatarie? Hmm.. nu ma pricep deloc :D

      Ștergere
    2. In bucatarie nu se pricepe nimeni. Toti invata.

      Ștergere
    3. .. Nu stiu nici macar sa aprind aragazul :))!

      Ștergere
  2. Cred ca fiecare isi doreste sa devina mai bun pentru persoana de care ii place,dar credca aici este greseala.Trebuie sa fim mai buni,pentru noi in primul rand.Si eu m-am gandit candva ca poate nu sunt suficient de buna pentru cineva si ma mai gandesc uneori la asta.Referitor la prajitura cu ravas,eu zic ca ii poti lasa un bilet scurt,intr-un caiet sau o carte,undeva unde sa il gaseasca rapid,si sa te semnezi pe el ca sa nu fie vreo confuzie.Referitor la carte,nu stiu ce ai scris,dar zic ca e nevoie de multa munca si de multe corecturi.Si eu am inceput sa scriu o carte,dar sunt constienta ca o sa imi ia foarte mult timp pana voi reusi sa o aduc in forma in care vreau.Pupici!:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buna ideea ta, e perecta chiar, multumesc >:D<. Mi-ar placea sa citesc ce ai inceput, sunt convinsa ca e superb scris :D

      Ștergere
  3. :( Ce pacat ca nu se mai ocupa cu asta.. dar poate gasesti alta firma..sau ai putea face un fel ed floare cu mesaje scrise pe , petalele ei .. Dar nu e o idee asa buna ca a ta , fa tot posibilul sa faci prajituri cu ravas ! Sa stii ca ma bucur ca ai incredere in el , te ambitioneaza sa fi mai buna si te face oarecum fericita , felicitari , toti avem nevoie in viata noastra de astfel de persoane ! :* O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu consider ca trebuie sa faci ce-ti place fara sa-ti pese de ce spun altii :-?? Daca lor nu le convine, ascunde de ei ceea ce faci si gata. Eu asa fac de multe ori. Poate e bine, poate e rau. Nici eu nu stiu.
    Cat despre prajituri... Cum spune Tibi, de ce nu gasesti o solutie sa le faci tu?
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..