duminică, 25 martie 2012

Ritm alert?


  Incepe sa ma sperie chestia asta cu relatia,sincer.As putea sa jur ca nu sunt facuta pentru asta.As putea sa jur ca nu simt aproape nimic cand ma saruta.Si totusi.. il plac.Dar incepe sa se grabeasca prea tare.Vrea sa ma prezinte parintilor lui.Prietenilor.Tuturor.
  Ma simt ca un actor.Unul care joaca un rol foarte bine scris.Sunt multumita ca reusesc in sfarsit sa imi creez "o masca".Oricum,sa il fac sa sufere este ultimul lucru pe care mi-l doresc.Si totusi,ce se intampla cu el?!

20 de comentarii:

  1. Nu mai analiza totul, ar fi sfatul meu. Lasa sa curga lucrurile in demersul lor normal, Si daca ti se pare ca se grabeste, talk with HIM, gurl!

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-am spus,dar el spune ca este "normal".. hm.E cam prea bun pentru mine..

      Ștergere
  2. Păi într-un fel cred că ai dreptate.. Se cam grăbește. Poate te place mult și nu vrea să te piardă, de aceea vrea să se apropie mai mult de tine prezentându-
    ți oamenii din viața lui.
    Dacă nu simți nimic special pentru el, nu ar trebuii să continui relația pentru că s-ar putea să-l faci să sufere.. Daar dacă tu crezi că ar putea fii ceva, mergi mai departe. S-ar putea cu timpul să începi să ții la el.
    În orice caz.. Ai grijă ce alegere vei face. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca deacum ti-ai intrat in starea de singuratate shi tzi se pare ca asta tii soarta ... dar nu e asa .
    Invata sa fii multumita de ceea ce ai , si daca ti iti este bine cu el de ce sa stai iar singura ?
    Spune-i ca nu vrei sa faci cunostinta cu parintii ca e prea devreme - va intelege daca tine mult la tine :) intr-o relatie trebuie sa existe sinceritate nu masca .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e o masca pentru el,este o masca pentru ceilalti..e complicat!

      Ștergere
    2. cred ca ar trebui sa porti masca doar atunci cind este cu adevarat nevoie ... vezi ai grija sa nu ajungi sa nu stii cine esti :)

      Ștergere
    3. Niciodata nu am stiut cine sunt

      Ștergere
  4. Ei, nu face nici tu atat caz. E entuziasmat, pe cand tu esti suspicioasa. Singura solutie este sa discutati. Sincer. Fara masti. Fara reprosuri. Ii spui ca ritmul tau este altul si ar trebui sa te inteleaga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-am spus,dar spune ca ma intelege si tot ca el face.Oricum multumesc pentru sfat ;*

      Ștergere
    2. Pai daca face tot ca el, nu te intelege, ci vrea sa il intelegi tu... acum depinde si cat sunteti dispusi sa lasati de la voi insiva...

      Ștergere
  5. Înseamnă că te iubeşte!Dar totuşi încearcă să pătrunzi în jocul lui!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ciprian sunt; te anunt ca, incepand din aceasta duminica, imi mut blogul de pe Blogger pe WordPress. Sper sa ma citesti in continuare la noua adresa, http://www.blogdedorna.wordpress.com, iar daca ma ai in blogroll, sa schimbi doar linkul. Iti multumesc mult pentru timpul acordat. Toate bune si o duminica de primavara cat mai superba!

    RăspundețiȘtergere
  7. lasa lucrurile sa curga de la sine...lasa viata sa te invete! nu incerca sa o inveti tu pe ea pentru ca nu vei reusi, am dat si eu gres si crede-ma ca nu a fost tocmai placut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricat mi-ar placea un tip, cred ca m-as speria initial daca as vedea ca si el ma place la fel de mult. Ceva mi s-ar parea dubios... Nu ma simt facuta pentru iubire. Desi fiecare particula din trupul meu si-o doreste, nu cred ca i-ar face fata.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..