miercuri, 28 martie 2012

"Eram morti de mult.."


"Se confunda prea des moartea cu un cadavru" spunea Mircea Eliade.Si pe bune,chiar are dreptate. TU cand ai trait ultima data?Da,da.. tu,cel care acum ma citesti.Cand ai simtit ultima data sangele clocotindu-ti in vene,cand ai simtit ca merita sa lupti.. ?!Cand ai simtit ca timpul nu mai conteaza,cand ai profitat de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima din viata ta?

  Eu nu am mai simtit asta de multa vreme.Eu eram "moarta" de mult timp,de prea mult poate.. Am uitat cum este sa .. traiesti.Am uitat ca respir,ca gandesc,ca am sentimente.Si stiu ca nu este bine.Dar pur si simplu nu mai conteaza.. Am observat ca am un suflet tampit si bun, unul care nu ma asculta.Si m-am decis sa il ignor.Si sa astept.Voi face din timp un fel de prieten (un prieten care ma va dezamagi in cele din urma,dar totusi - un prieten).In vacanta de Paste ma voi duce la tara, la bunici.Vreau sa ma schimb,vreau sa astept,vreau sa simt ca totul s-a terminat..sau de abia incepe,de ce nu?!. Si cel mai important: vreau sa ma hotarasc ce vreau sa fac.

16 comentarii:

  1. Wow.. nici eu nu ma gandisem la asta pana acum ,se pare ca de ceva vreme si eu eram moarta ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat .. ar trebui sa invatam sa traim..asta de ce nu se invata prin scoli?;))

      Ștergere
  2. Ca să-ți răspund la întrebare, probabil tot timpul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sint moarta si eu de ceva vreme - am devenit prea indiferenta e vina mea? sau a celor care ma dezamagesc tot mai des ... de parca nu-mi ajunge ((
    trebuie de schimbat ceva, cit mai repede astfel ajung in starea de atrofiere .

    P.S : multumesc pentru ca m-ai trezit ><

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai pentru ce >:D< si eu m-am trezit curand.. Hm.Hai sa invatam sa traim!

      Ștergere
  4. Asa-i. Multi suntem vii doar pentru ca respiram, iar in sufletul nostru totul e mort.

    RăspundețiȘtergere
  5. de fiecare data cand dau un test la mate, cand sunt foarte fericita, atat de fericita incat devin ca un iepuras duracel, cand sunt cu iubitul meu, cand sunt eu...in fiecare zi si clipa a vietii mele...:x

    RăspundețiȘtergere
  6. Sorina iti multumesc din suflet pentru postarea asta!!!!Multumesc pentru ca mi-ai amintit ce este important! Multumesc pentru ca mi-ai dat o lectie! Multumesc!!!
    Nu stiu ce efect a avut asupra celorlalti dar mie, sincer, mi-au dat lacrimile. De cateva luni de zile nu mai stiu ce inseamna "sa traiesti". Supravietuiesc... si urasc sa fac asta. mda... nu am mai simtit de mult sangele clocotindu-mi in vene, si odata cu postarea asta mi-a venit pofta de viata. Si din nou iti multumesc!

    Ai spus ca vrei sa-ti faci timpul prieten... Mult succes!
    Timpul e cel mai mare dusman al meu. :D ma lupt cu el de cand ma stiu...

    "Si sa astept."??? Nu ai ce astepta! esti tanara, traieste! Respira, si bucura-te de fiecare molecula de oxigen ce-ti patrunde in sange. Alearga! Cazi! Lupta! Traieste! dar nu astpta!
    Cred ca odata cu postarea ta ma arunc inca o data in lupta cu timpul.
    Nu ai idee cat de mult bine mi-ai facut! Incep deja sa simt sangele cum fierbe. :D Multumesc! :)

    Take care!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer,chiar nu ma asteptam sa starnesc astfel de reactii.. chiar nu stiu ce sa spun.Ma bucur ca iti revii :*

      Ștergere
  7. Nu cred ca mai exista cineva care traieste cu adevarat... foarte rare sunt acele persoane. Noi, oamenii, nu mai avem idealuri. Nici iubire, nici explozii de viata, nici suflete bune, nici generozitate, nici casatorii, nimic nu mai este asa cum era candva. Ne-am obisnuit sa alergam in fiecare zi printre sarcini si odihna, fara sa mai alocam timp lucrurilor care merita cu adevarat. Asa ca da, probabil ca suntem cu totii suflete moarte in trupuri vii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trist,dar adevarat.Am avut si eu asa stari deseori.Cind nu'mi dadeam seama ca exist,ca pina la urma fac parte din acest univers.Tie nu-ti pot spune altceva decit...fa acest pas,mergi inainte,cauta-ti fericirea,schimba-te,macar incearca.Nimeni nu-ti va cere socoteala.Fa-o pentru tine.(Citeste-ma si pe mine)

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..