duminică, 1 ianuarie 2012

Ce naiba?..


  M-am mai calmat (dupa episodul de aseara) si am vrut sa o sun.Pe buna mea prietena,cea care a organizat petrecerea fara sa imi spuna.Cred ca preferam sa imi spuna ca nu ma vrea acolo decat sa ma faca sa ma simt ca o idioata..Imi doream sa ii spun totul in fata,tot ce gandesc,tot ce simt.. desi cand fac asta cineva regreta.Si acel cineva sunt mereu eu.
      
  -Buna?Ce faci?..Nu mi-ai raspuns la telefon aseara.Mi-a raspuns odata sora ta,erai afara la ora 1 noaptea..
  -Am uitat sa te sun.Aveai nevoie de ceva urgent?
  -A,nu..nimic.Am vrut doar sa iti urez un an cat mai bun.Doar am plans toata noaptea, am fumat si mi-am regretat toata viata.Aveam nevoie de o prietena adevarata..urgent!
 -A..pai atunci banuiesc ca nu e nici o problema.
 -Nu..nimic. Te temeai sa nu ma autoinvit la petrecerea ta,nu?De ce mai intreb,stiu sigur..
 -Sunt cu ai mei prin oras.
 -Aha.Ok.Pai..vorbim mai tarziu atunci.Nu o sa iti mai aduci aminte de mine nu?
 -Pupici!

  Da.Am ales sa nu ii spun ce cred.Am ales sa joc si eu dupa regulile lor,sa ii lovesc si eu pe la spate cand stiu ca o sa doara mai tare.Asta nu ma face cu nimic mai buna.Dar macar am certitudinea ca nu le sunt inferioara.
   Aseara mi-am facut o promisiune.Nu ma voi mai lasa calcata in picioare de nimeni.Si imi voi lua revansa. Acum,peste un an,doi,o suta..ce conteaza?In jocul asta ciudat voi face orice pentru a iesi invingatoare.ORICE!

       A fost greseala mea pentru ca mereu ma simt datoare fata de persoanele care mi-au sters candva lacrimile..



12 comentarii:

  1. pari asa copil.. asa inocent. de ce mi-am pierdut eu inocenta..

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare rău să aud despre asta. Întotdeauna m-am pus în locul altor persoane pentru a putea înțelege cum gândesc și ce simt. Ce pot spune, aș vrea să fii tu în locul meu, să ai parte de prieteni buni, amabili, blânzi și de încredere și de o familie iubitoare. Aș vrea să fiu eu în locul tău și să-i pot spune în față acelei cretine că este cum este și a făcut ceea ce a făcut. Sfatul meu este, așa cum ți-am mai spus într-un comentariu anterior, să tai toate legăturile cu acești prieteni falși. De ce? Simplu :
    - nu-ți aduc niciun bine
    - probabil te fac să te simți bine, dar doar pentru moment
    - falsul în jurul tău creează iluzii în mintea ta și peste ceva timp nu ai mai fi așa de puternică precum ești acum
    - acești oameni superficial nu te vor face decât să suferi, să speri că se va schimba ceva dacă vei face vreo faptă „super-la-modă”

    ... iar lista continuă. Este alegerea ta, dar să știi că întotdeauna vor fi acolo oameni care cerșesc să poată fi de încredere cuiva. Probabil nu se fac auziți, dar ei tânjesc muți după o prietenie.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Rosalia eu mereu am fost mai copilaroasa desi unii oameni vor sa imi ia acest lucru :* oricum din scrierile tale am dedus ca esti o fire puternica dar si sesibila..
    @Lamaitza multumesc :* poate prind curaj sa ii spun intr-o zi. Promit ca o sa incerc sa leg noi prietenii. Familia este destul de ok,dar nu am stiut sa apreciez la timpul potrivit. Mi-as dori sa te cunosc si in realitate :d

    RăspundețiȘtergere
  4. Uneori,e bine sa pastram totul in suflet.Ganduri de razbunare..eu zic ca ne lovesc pe toti.ar sti cum e..mereu cand m-am razbunat pe cineva,nu am avut acea satisfactie pe care eu,la inceput credeam c-o s-o am.Oricum...eu zic ca ea,ar trebui sa aprecieze cu adevarat o persoana ca tine!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum ti-am mai spus intr-un comentariu pe un alt blog trebuie sa lovesti unde doare mai tare.Nu trebuie sa te cobori la nivelul lor de a te razbuna. Nu trebuie sa iei asta ca pe o razbunare,ci contra.. ca pe o fapta ce trebuia intoarsa. Si daca nu poti trebuie sa-ti iei putere: lumea asta te va calca in picioare intotdeauna si nu cred ca vrei sa suferi de cate ori te calca cineva.
    @Lamaita: Prieteni falsi o sa-i gasesti si in prietenii adevarati. Nimeni nu-ti e prieten.Doar o foaie,un pix si parintii.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Raisa cel mai bine e sa ne tinem ascunse toate sentimentele cred..
    @Deea din pacate acum iti dau dreptate :( desi acum vreo 3 luni te-as fi contrazis..

    RăspundețiȘtergere
  7. @Deea : da, așa continuam și eu să cred, așa obișnuiam să mă conving, dar realitatea m-a bătut, mi-a dat oameni demni de încrederea mea. Eu sunt sigură că așa cum eu a trebui să abandonez turma de bovine, să-mi iau inima-n dinți, să mă schimb ca persoană și să găsesc acești prieteni, tot așa poate toată lumea. Dar la urma umeri, cine sunt eu să spun asta? Nu le cunosc pe toate și nici de imaginat nu pot să-mi imaginez prea bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu trebuie sa faci exact asa cum fac ei. nu trebuie sa fi ipocrita ca si ei. nu trebuie sa ii lovesti pe la spate. asta nu te face buna. te face mai rea decat ei.
    trebuie sa ii ignori! sa fi indiferenta fata de tot ceea ce fac si ce spun ei. nimic nu doare mai tare decat indiferenta!

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt foarte sensibila dar prefer sa nu arat asta in viata mea reala. aici sunt eu cu adevarat .

    RăspundețiȘtergere
  10. nu trebuie sa te simti datoare...
    daca au fost candva langa tine si nu mai sunt acum e problema lor, tu iti vezi mai departe de viata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aveti dreptate fetelor. Voi incerca sa tin cont de sfaturile voastre,promit!:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..