vineri, 6 ianuarie 2012

Persoana cu doua fete


   Sa fim seriosi.
   Toti oamenii facem asta.
   Ne ascundem sub niste masti, incercam sa parem puternici si hotarati..chiar daca nu suntem.Inceram sa lasam impresii gresite doar pentru ca ceilalti sa nu isi dea seama cat de singuri suntem.Suntem orgoliosi uneori.Nu vrem sa parem slabi.De multe ori ne gandim doar la noi.Dar daca vrem sa schimbam asta.. vom fi mai buni.
 
   Cineva mi-a spus ca sunt o persoana cu doua fete.Nu sunt.
   Sunt o persoana cu o masca.
   Nu ma pot arata asa cum sunt cu adevarat decat in fata unor persoane.E un fel de .. metoda de aparare.Ma asigur ca    nu voi suferi din nou.Cel putin prea curand..

   Persoane cu doua fete stiam ca sunt acelea care te vorbesc pe la spate,care se folosesc de o masca atent construita pentru a obtine ceea ce isi doresc,pentru care nu conteaza ce lasa in urma lor..

   Cine credeti ca ar trebui sa fie numita "persoana cu doua fete"? O persoana care se ascunde dupa o simpla masca sau una care se foloseste de ea sa ajunga in sufletul tau?

5 comentarii:

  1. numai cu doua fete..eu stiu si cu 10:) deci asta e o adevarata prefacatorie.:)
    toata lumea sa da cai cineva

    RăspundețiȘtergere
  2. Personaele cu doua fete,sunt acele persoane care se prefac tot timpul in fata ta,iar cu altii adopta o alta fata-adica pe cea reala.Eu cred ca persoanele cu doua fete si persoanele cu masti sunt acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Persoane cu doua fete,sunt persoanele false.Iar cele care adopta o masca,sunt majoritatea.Fiecare profita de acea masca,in unele momente,cnd e nevoie.Frumos...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea Prisecaru :)) ai dreptate,exista si cu mai mult de doua fete
    @Raisa depinde cum folosesti acele "masti" nu?.. parerea mea
    @a.Lina ai dreptate.Am aceeasi parere.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca timpul le rezolvă pe toate, dar odata cu trecerea timpului îți poți da seama de acea mască folosită de cei din jur ... cu siguranța oamenii vor sa para ceea ce nu sunt pt a atrage atenția, pt a se simți in centrul atenției , dar asta este doar de fațadă ptc ei sunt conştienți de ceea ce sunt defapt...oamenii cu mai multe fețe se bârfesc intre ei pe la spate , iar pe fața se dau prieteni! La ccce niveeel a ajuns ipocrizia!!!

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..