joi, 3 octombrie 2013

Exteriorul conteaza


    Mereu mi-am zis ca oamenii seama intr-un fel cu masinile. Daca exteriorul nu te atrage, nu esti curios sa descoperi tainele interiorului. Desigur ca uneori poti fi surprins, dar alteori aparentele nu sunt decat o reflexie oglindita a realitatii.
    Referitor la masini, nu am vazut niciodata un om care are posibilitatea sa isi cumpere masina visurilor sa aleaga un model care sa arate rau. Desigur ca pe strada nu vezi numai masini care sa te lase cu gura cascata (nu toata lumea isi permite o masina deosebita, bugetul este foarte important), dar sunt sigura ca poti gasi si variante accesibile in functie de banii pe care ii ai.
    Cand am vazut noua Corolla, cea mai eleganta Toyota (consider eu), mi-am spus ca asta e masina la care am visat intodeauna. Are un design elegant si flexibil, nu este exagerat de mare si cred ca se potriveste tuturor persoanelor care pun siguranta pe primul loc, dar care isi doresc o masina cu un aspect placut si original. Subliniez faptul ca flexibilitatea unei masini auto este foarte importanta pentru ca sporeste nivelul sigurantei pasagerilor. Sunt sigura ca daca Corolla ar fi o persoana, ar fi o femeie eleganta, frumoasa, capabila sa te seduca doar cu o privire, sigura pe ea si cu o infatisare impecabila.
    Recunosc ca aspectul noii Corolla m-a atras, dar dotarile acestei masini m-au convins definitiv: Toyota Corolla, masina "frumoasa cu un scop precis", este autotorismul visurilor mele.

    Articol scris pentru SuperBlog 2013-proba 1

2 comentarii:

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..