sâmbătă, 8 iunie 2013

Joc - 10 cuvinte


   Te-as ruga sa aduci o foaie si un pix, dar suna mult prea clasic..
   Vreau sa te cunosc. Nu ma intereseaza daca esti ca mine sau esti diferit, daca esti fata sau baiat, daca ai suflet sau nu.. eu nu o sa judec. Nu am nici un drept, si cu siguranta nici tu nu ai chef de asa ceva.
    Eu vreau sa te cunosc pur si simplu. Vreau sa cunosc cat mai multi oameni, dar in special vreau sa te cunosc pe tine. Sper ca ai suficienta incredere.
    Nu o sa iti cer sa faci o compunere cu titlul "Cine sunt eu?" ... nu mai suntem clasa a III-a. Nu o sa iti cer sa imi spui un secret, sa imi dezvalui tot trecutul tau sau fiecare gand.. eu o sa iti cer doar 10 cuvinte. Abstractizeaza cat poti de mult, transforma-ti fiinta intr-un mister pe care sa mi-l descoperi dar sa nu mi-l explici niciodata..
    Scrie cele mai importante 10 cuvinte din viata ta, cuvintele fara de care nu ai putea sa iti descrii trairile, cuvintele esentiale .. Atentie! Ai voie sa folosesti maxim 2 nume, nu mai mult (as fi dezamagita sa iti folosesti propriul nume, totusi..).
    O sa incep eu: albastru (pentru ca imi aminteste de el), Bianca (cea mai buna prietena), lumina (cand spun acest cuvant ma gandesc la speranta, soare, caldura sufleteasca), racoare, inimi, ganduri, visare, aglomeratie, sentimente, nonsens (nu o sa le descifrez pe toate..).

   Sunt curioasa sa citesc cele 10 cuvinte ale voastre (fara explicatii!). Sunt curioasa cat din mine se regaseste in voi, sau cat din voi se regaseste in mine. Sunt curioasa..

     Anemona.

24 de comentarii:

  1. R(inițiala "lui"), iubire, copii, suflet, durere, mângâiere, tandrețe, vorbe dulci, orgoliu, albastru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Albastru? Hmm.. ma bucur ca ai scris asta, nu stiu de ce.

      Ștergere
    2. Este culoarea mea preferată. Și dacă îmi dai voie, pe lângă aceste 10 cuvinte să mai adaug 5: șarpe, fotografie, blog, mașini, viteză. :D

      Ștergere
  2. Vioara, iubire, incredere, verde, Fecioara, bicicleta, emotie, indecizie, Rac, trecut.


    Interesant exercitiul propus!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. albastru, Mihaela, iubire, copil, calatorie, speranta, cuvant, vis, soare, suflet.

    interesant jocul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Genial! Promit ca revin cu un raspuns :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Intuitie, ambitie, organizare, dragoste, speranta, albastru, altruism, masini, calatorii, sex.
    Interesant articolul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci de ce ai limbutza roz cu pete albe si lunga ca un sarpe insidios ?

    RăspundețiȘtergere
  7. ... super tari comentariile...asa este cu anonimii.
    Parerea mea...lasa calculatorul...revino la natura...
    Poate week-end-ul asta a fost "altceva".
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Weekendul asta.. da. Printre cele mai bune din viata mea!

      Ștergere
  8. Corect ! Anonimul Inteligent are perfecta dreptate si nu-ti vorbeste cu rautate sau aroganta . Asculta-l pe el ! Are mult mai mare experienta de viata si de blog decat ai visa tu sa ai vreodata . Reactiile celorlalti anonimi sint dictate de lungile tale necrologuri cu pretentii de postari si de felul tau pesimist-depresiv de a fi si de a scrie . Chiar daca tot ce scrii tu sint doar transcrieri, razbate totusi clar felul tau ciudat de trist si morbid de a fi . Asculta si parerile celorlalti anonimi-chiar daca sint "prosti si multi "ei vor ramane mereu " multi si prosti " ! Chiar si din prostia altora poti intelege ceva despre tine...
    Ce naiba , tu lucrezi si traiesti la magazinul de pompe funebre de pe Dristor? Nu ! Atunci iesi la soare , la viata , printre prietenii tai sau chiar printre straini ! Bucura-te de fiecare clipa deoarece nu te vei mai antalni cu ea... Blogul te va astepta oricand , dar tineretea ta trece pe langa tine ...
    Multumesc ptr.spatiu si timpul acordat . Suza-ma Anonimule Inteligent ca am preluat ideea de la tine . Dar fata asta are nevoie de multa caldura si indrumare in toate . Sa ai tu grija de ea pana va intelege ce trebuie sa faca , de cine sa asculte , unde sa-si indrepte pasii !
    Un alt anonim .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimul inteligent? Dar de unde stii tu ca el are blog?
      Scriu transcrieri? Cum adica? Transcrieri de unde?..
      Morbid? Serios? MORBID?
      Nu lucrez la pompe funebre. Sunt doar mai.. diferita (nu neaparat in sensul bun). Am fost mereu pesimista, dar mereu vor exista extreme si cred ca fiecare este liber sa traiasca cum simte. Nu am nici o vina ca nu stiu si nu am curaj sa incerc un alt mod de viata..

      Ștergere
    2. Raspuns pentru geamanul meu:
      Ce pot sa zic, ma bucur ca imi sustii ideea si o incurajezi si pe ea, dar ai facut o presupunere gresita. Sper ca nu m-am exprimat astfel incat sa rezulte ca vreau sa arat ca am o experienta de viata mult mai mare decat ea, nici nu ma intereseaza bloggingul. Vreau doar sa o fac si pe ea sa inteleaga ca nu are nevoie de blog pentru a se simti ascultata, prietenii nu sunt degeaba in viata noastra.

      P.S: Bun punct de vedere ai adus tu acolo, bravo! Si crede-ma ca incerc mereu sa o indrum, dar e cam grea de cap. Atat timp cat iei ideea mea si ii explici din nou, eventual mai detaliat, e super ok :)

      Raspuns pentru Soll:
      Toata viata mea am fost PRO pentru cei care au vrut sa fie diferiti, dar tu esti la extrema negativa, si plus de asta, tu continui sa sapi, sa ajungi si mai jos. Si.. ba da, asta e cea mai mare vina a ta. Din cauza faptului ca nu ai curaj, tie iti convine sa traiesti la limita inferioara a societatii doar pentru simplul fapt ca "nu poti mai mult" sau "ti-e bine asa". Asa ceva nu se accepta.

      Cel mai important argument (sper): Gandeste-te ca cativa (nici nu imi pare rau pentru cacofonie) Anonimi s-au unit pentru a te face pe tine sa intelegi sensul vietii, sau macar sa te ridici spre el. Daca doar cativa "oameni" pe care nu ii cunosti (asta pe blog) vor sa te faca sa vezi lumina, iti dai seama prietenii tai cum se simt? Iti dai seama ca lor le pasa si mai mult? De exemplu, nu cred ca in toata viata ta nu ti s-a spus macar o data "sa nu mai fumezi".

      Ștergere
    3. Deci tu esti anonimul meu inteligent? Suntem prieteni in viata reala? De ce ma lasi cu atat de multe intrebari fara raspuns? Eu nu mai inteleg nimic. Nu ne cunoastem in viata reala?

      Ștergere
  9. Galben,S (initiala cuiva :))),albastru,flacari,raza,nor,Univers,carte,vis,sentiment.
    Am scris tot ce ma reprezinta...
    Apropo,in ultima vreme ti-am „descoperit” blogul. Ai un suflet ... misterios. In acelasi timp,plin de intelesuri ascunse. Poate suntem diferite,dar nimic nu ne opreste,nu..?
    P.S. Interesant joculet.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..